Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a revenit din cantonament


După o pregătire intensă de 12 zile la Cheile Grădiştei, delegaţia Zalăului a revenit ieri acasă, urmând să continue pregătirea pe plan local


HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon de aproape trei săptămâni, iar după câteva zile de acomodare la efort, handbalistele au plecat în cantonament la Cheile Grădiştei.

Stagiul de pregătire a fost unul intens şi a durat 12 zile, în care s-a pus accentul pe forţă, în fiecare zi fiind programate câte două şedinţe de pregătire.

Spre final de cantonament, HC Zalău a susţinut un joc amical cu Gloria Buzău, pe care formaţia zălăuană l-a câştigat, iar în ultimele zile a participat la un turneu de pregătire chiar la Cheile Grădiştei.

Gruparea de sub Meseş s-a duelat cu SCM Craiova, Gloria Buzău şi Dunărea Brăila, iar în cele trei jocuri a obţinut o remiză cu echipa din Brăila şi a pierdut cu SCM Craiova şi Gloria Buzău. La finalul stagiulul de pregătire, Tadici a tras câteva concluzii, fiind mulţumit de modul cum s-au pregătit elevele sale.

“A fost o perioadă mai grea, de încărcătură, dar fetele au răspuns foarte bine la pregătire. Îmi pare bine că nu am avut parte de accidentări grave pe durata pregătiri”, a spus antrenorul Zalăului.

Marţi, delegaţia Zalăului s-a întors acasă, iar handbalistele au primit trei zile libere, după care pregătirea se va relua pe plan local.

1246 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL