Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Un BMW s-a răsturnat pe Meseş, iar şoferul a dispărut


Maşina era înmatriculată în judeţul Argeş şi s-a răsturnat în zona sălii de evenimente Colţ de Rai. În momentul în care au ajuns la faţa locului, echipajele de intervenţie nu au găsit nicio persoană în autoturism


Încă un eveniment nefericit s-a petrecut în judeţul Sălaj. După două accidente mortale, între Vîrşolţ şi Hereclean şi în Agrij şi după ce doi bărbaţi au murit înţepaţi de viespi, toate în decursul a două săptămâni, o nouă tragedie putea să aibă loc pe Meseş.

Un BMW X6 s-a răsturnat în zona sălii de evenimente Colţ de Rai, fiind depistat de participanţii la trafic, cei care au şi anunţat evenimentul, azi dimineaţă, în jurul orei 10.20.

Astfel că, la faţa locului s-au deplasat imediat două autospeciale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum Sălaj, un echipaj al Ambulanţei Sălaj, precum şi un echipaj al IPJ Sălaj.

Ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţii au constatat că în maşină nu se află nicio persoană, maşina fiind abandonată. Suspect este faptul că autoturismul, un BMW X6 este înmatriculat în Argeş, iar din primele cercetări, poliţişti consideră că şoferul se deplasa cu viteză pe direcţia Zalău – Cluj, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ.

Poliţiştii continuă cercetările la faţa locului, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor ce au dus la producerea acestui eveniment.

“Am fost anunţaţi azi-dimineaţă de către un participant la trafic, pe la ora 10.22, despre faptul că o maşină s-a răsturnat pe Meseş, în apropierea localului Colţ de Rai. În momentul în care am ajuns la faţa locului, însă, nu era nicio persoană în maşină”, ne-a transmis Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj