Connect with us

VOLEI

O victorie şi o înfrângere în primele amicale pentru naţionala României


După ce în prima partidă au fost învinşi cu 3 – 1 de Israel, în al doilea joc, “tricolorii” şi-au luat revanşa şi s-au impus în patru seturi


De mai bine de două săptămâni, naţionala de volei masculin a României a început la Craiova pregătirile pentru preliminariile Campionatului European.

Selecţionata antrenată de Dănuţ Pascu a susţinut la finalul săptămânii trecute şi primele jocuri de verificare, în compania naţionalei din Israel, partidele având loc în Sala Polivalentă din Craiova. În primul joc, “tricolorii” nu s-au prea regăsit, astfel că Israelul s-a impus cu 3 – 1, dar în al doilea joc ce a avut loc duminică, România a arăta mult mai bine şi a reuşit o victorie în patru seturi.

“Tricolorii” s-au impus în primul set cu 25 – 19, dar în cel de-al doilea, oaspeţii au fost mai exacţi şi au avut câştig de cauză. România a revenit rapid şi după 25 – 20 şi 25 – 23 în seturile trei şi patru a reuşit să câştige meciul cu 3 – 1.

În ambele partide, selecţionerul a rulat tot lotul, iar în teren au intrat şi cei cinci jucători de la Volei Municipal Zalău, Cristian Bartha, Andrei Spînu, Mihai Gheorghiţă, Ciprian Matei şi Rareş Bălean, dar şi zălăuanul Adrian Gontariu.

România va continua pregătirile la Craiova, urmând ca până la meciurile oficiale să mai dispute partide de verificare cu Austria şi Republica Moldova.  Pe 15 august, la Craiova, România va juca primul meci din preliminarii cu Danemarca, urmând ca al doilea joc să fie pe 22 august, în Finlanda. În 26 august, la Craiova , va avea loc meciul retur cu Finlanda, în timp ce partida retur cu Danemarca se va disputa pe 9 ianuarie 2019.

Sursa foto: 007Sport


Primele două jocuri amicale:

Meciul 1: România – Israel 1 – 3 (-22, -23, 25, -23)

Meciul 2: România – Israel 3 – 1 (19, -19, 20, 23)


 

969 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI