Connect with us

Fără categorie

“U” Olimpia Cluj s-a pozat oficial în alb-negru


Multipla campioană a României a efectuat o şedinţă foto în care şi-a prezentat noile echipamente de joc pentru sezonul ce stă să înceapă, echipamente inscripţionate şi cu o nouă siglă, una plină de tradiţie, având în vedere că din acest sezon competiţional, clujencele vor evolua pentru brandul “U”


După ce a efectuat un cantonament la Zlatna şi au disputat mai multe meciuri amicale, printre care şi două cu echipe din Ungaria, “U” Olimpia Cluj a revenit acasă, acolo unde se pregăteşte pentru noul sezon din Liga Campionilor, care bate la uşă.

Mai exact, meciurile din cadrul grupelor UEFA Women’s Champions League se vor desfăşura în perioada 7 – 13 august. Campioana României face parte din Grupa 6, alături de WFC Kharkiv – campioana Ucrainei, Cardiff Met Ladies FC – campioana Ţării Galilor şi Birkirkara FC – campioana Maltei.

Să reamintim faptul că începând din acest sezon, Olimpia Cluj va evolua sub brandul “U” Cluj şi în Liga Campionilor vor avea loc şi primele meciuri oficiale sub această denumire.

Odată cu schimbarea numelui şi a brandului, clujencele au beneficiat şi de echipamente noi, inscripţionate cu sigla “U” Cluj, iar astăzi, jucătoarele, cât şi staff-ul tehnic s-au pozat oficial, pentru prima dată, în noile echipamente alb-negre.

Urmează un amical cu ACS Heniu Prundu Bârgăului

Dacă astăzi a fost vorba despre poze, să spunem că mâine va fi vorba despre fotbal. Astfel, în vederea participării în noul sezon din Liga Campionilor,  “U” Olimpia Cluj a dorit să mai efectueze un ultim meci de verificare.

Adversarul ales este unul valoros, care are planuri îndrăzneţe pentru noul sezon, este vorba de ACS Heniu Prundu Bârgăului.

Partida va avea loc joi, de la ora 11.00, la Baza Sportivă “Clujana” din Cluj Napoca.

Şi bistriţencele au efectuat un mini-cantonament montan la Colibiţa şi cu ocazia acestui meci amical, antrenorul Călin Svoboda va avea ocazia să vadă la lucru şi noile achiziţii, Mihaela Merlan (venită de la CSS Târgovişte), Daniela Mateş (“U” Olimpia Cluj), Iulia Zamfir (Navobi Iaşi), Anastasia Sivolobova (Republica Moldova.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie