Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, un egal şi două înfrângeri la turneul de la Cheile Grădiştei


În primele jocuri de verificare din această vară, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a remizat cu Dunărea Brăila şi a pierdut cu SCM Craiova, dar şi cu nou-promovata Gloria Buzău


Pe final de cantonament, HC Zalău a luat startul la primul turneu amical din această vară, ce a avut loc chiar la Cheile Grădiştei, duminică şi luni, unde au mai participat SCM Craiova, Dunărea Brăila şi Gloria Buzău.

În primul joc, HC Zalău s-a duelat cu nou-promovata Gloria Buzău, iar la capătul unui meci care în mare parte a fost echilibrat, Zalăul a trebuit să se recunoască învinsă de gruparea din Buzău, la o diferenţă de patru goluri.

Echipa lui Tadici a avut o evoluţie mult mai bună în al doilea joc de pregătire cu Dunărea Brăila, în care s-a consemnat o remiză, scor 24 – 24.

Luni dimineaţă, HC Zalău a disputat şi ultima partidă de verificare din cadrul turneului cu deţinătoarea Cupei EHF – SCM Craiova. După ce la pauză, oltencele au condus la patru goluri, în final, formaţia antrenată de Bogdan Burcea s-a impus la 10 goluri diferenţă, 29 – 19.

Două înfrângeri şi un rezultat de egalitate a fost bilanţul Zalăului la primul turneu de verificare. Gruparea de sub Meseş va reveni marţi din cantonament, urmând să continue pregătirea pe plan local, iar în luna august să participe la mai multe turnee de verificare.

Turneul de la Cheile Grădiştei a fost câştigat de SCM Craiova, cu două victorii şi o remiză.

Să mai spunem că tot pe final de cantonament, HC Zalău a mai disputat un joc de verificare în compania nou-promovatei Gloria Buzău, pe care echipa lui Tadici l-a câştigat.

 

Rezultatele turneului de la Cheile Grădiștei:

HC Zalău – SCM Gloria Buzău 19 – 23

Dunărea Brăila – SCM Craiova 24 – 24 (13 – 15)

SCM Gloria Buzău – SCM Craiova 18 – 22 (10 – 10)

HC Dunărea Brăila – HC Zalău 24 – 24 (13 – 14)

HC Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău 24 – 24 (12 – 13)

HC Zalău – SCM Craiova 12 – 29 (8 – 12)

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL