Connect with us

CUPELE EUROPENE

Borussia Dortmund vrea să joace ambele meciuri cu HC Zalău, în Germania!


“Ne-au trimis o propunere prin fax să jucăm ambele meciuri la ei, dar sub nicio formă nu vom accepta, din respect pentru spectatorii zălăuani”, a spus  Tadici


Pentru al doilea sezon la rând, HC Zalău s-a calificat în Cupa EHF, după ce a încheiat pe locul 5 stagiunea trecută din Liga Naţională.

Formaţia antrenată de Gheorghe Tadici va intra direct în turul doi al competiţiei europene, la fel ca şi anul trecut, urmând să se dueleze cu Borussia Dortmund, ocupanta locului 4 în prima ligă din Germania. Tragerea la sorţi a avut loc în urmă cu o săptămână, dar deja conducerea clubului german a trimis o propunere pe adresa lui HC Zalău cum că ar dori să joace ambele meciuri în Germania.

Cu acest lucru nu a fost de acord Gheorghe Tadici, care la rândul lui le-a propus celor de la Borussia să vină la Zalău să dispute ambele jocuri din turul II al Cupei EHF.

Cei de la Borussia ne-au trimis o propunere prin fax să jucăm ambele meciuri la ei, în Germania, dar sub nicio formă nu vom accepta din respect pentru spectatorii zălăuani şi pentru cei care sunt alături de HC Zalău. Şi noi le-am răspuns că am dori să jucăm la Zalău ambele partide. Probabil vom juca aşa cum s-a stabilit la tragerea la sorţi, meciul tur la Zalău, iar returul la Dortmund”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Chiar dacă Borussia Dortmund revine în cupele europene după o pauză de mai bine de 10 ani, Gheorghe Tadici se aşteaptă la o dublă dificilă, având în vedere că gruparea care a terminat campionatul trecut pe locul 4 în prima ligă din Germania are foarte multe jucătoare străine în lot.

“Borussia Dortmund vine dintr-o ţară cu un handbal bun şi profesionist. Este o echipă cu o istorie bogată,  care a avut perioade bune, inclusiv în perioada în care acolo a jucat Lidia Drăgănescu, interul echipei naţionale.Dacă a terminat în primele patru locuri în clasamentul din Germania, este clar că avem de a face cu o echipă incomodă, care are în lot foarte multe jucătoare străine. Deocamdată nu ne gândim la meciurile din Cupa EHF şi ne concentrăm pe perioada de pregătire. Vor urma apoi cinci etape în campionat şi abia apoi vom susţine cele două meciuri cu Borussia Dortmund”, a mai spus Tadici.

Partida tur dintre HC Zalău şi Borussia Dortmund are loc în perioada 13 – 14 octombrie, la Zalău, în timp ce returul se va disputa în perioada 20 – 21 octombrie, în Germania.

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE