Connect with us

HANDBAL

HC Zalău începe seria meciurilor amicale de la Cheile Grădiştei


Pe finalul stagiului de pregătire, formaţia zălăuană va participa la un turneu amical alături de SCM Craiova, Dunărea Brăila şi Gloria Buzău


După câteva zile de pregătire pe plan local, HC Zalău a plecat de joia trecută în cantonament la Cheile Grădiştei, unde handbalistele susţin câte două antrenamente în fiecare zi.

Stagiul de pregătire se va încheia pe 31 iulie, când HC Zalău va reveni acasă, însă nu înainte ca formaţia zălăuană să susţină şi câteva jocuri amicale, în sala de sport de la Cheile Grădiştei.

În perioada 29 – 30 iulie, în stagiul montan va avea loc un turneu de pregătire, la care vor mai participa SCM Craiova, Dunărea Brăila şi SCM Gloria Buzău, echipe ce se află în pregătire tot la Cheile Grădiştei.

“Vom disputa câteva jocuri amicale la final de cantonament şi mai avem o discuţie cu Corona Braşov, să jucăm pe 31 iulie, însă vom şti exact în zilele următoare. Mai avem o propunere să jucăm şi la Cisnădie, în drum spre casă, dar nu-i văd utilitatea ca după 3 ore de drum să ne oprim pentru un amical, iar apoi să mai pornim alte 4 ore jumate la drum”, ne-a informat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL