Connect with us

DIVIZIA A1

Schimbare radicală pentru zălăuanul Tudor Magdaş


Ca şi transferat la Steaua Bucureşti, voleibalistul nu s-a mai înţeles în privinţa contractului cu formaţia bucureşteană şi în cele din urmă a semnat cu Unirea Dej


După ce a cucerit eventul cu Tricolorul Ploieşti, Tudor Magdaş s-a despărţit în această vară de formaţia prahoveană, mai ales că echipa care a câştigat campionatul şi Cupa României are şanse minime să mai continuie la acest nivel şi din toamnă.

Pe adresa zălăuanului au sosit mai multe oferete de la CSM Câmpia Turzii, Unirea Dej, Unviersitatea Cluj, Arcada Galaţi şi Steaua Bucureşti, iar Tudor Magdaş a fost cât pe ce să ajungă la Steaua.

Deşi mai urma doar să semneze actele, situaţia s-a schimbat radical, astfel că voleibalistul zălăuan nu va mai ajunge la echipa antrenată de Bogdan Tănase.

“Nu ne-am mai înţeles în privinţa contractului, fiindcă trebuia să semnez doar pe o perioadă scurtă de timp şi nu am acceptat. Nu s-a pus problema de partea financiară, doar că nu mi-au convenit anumite clauze”, a spus Tudor Magdaş.

Voleibalistul şi-a găsit rapid o altă echipă şi a ales în cele din urmă se semneze cu Unirea Dej.

“Am ales Unirea Dej fiindcă aici pot avea mai mari şanse să joc . Sper să fi un pas înainte în cariera mea. Îmi propun să joc titular şi să îmi ajut cât mai mult echipa. Trebuie să am cât mai multe meciuri în picioare ca să pot creşte în valoare. Nu pot să spun ce obiectiv vom avea cu echipa, fiindcă în ultimii ani, Unirea a fost o echipă de mijlocul clasamentului”, a precizat Tudor Magdaş.

3223 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1