Connect with us

DIVIZIA A1

Cu cinci jucători de la CSVM Zalău în lot, România se pregăteşte pentru preliminariile Europeanului


Până la meciurile cu Danemarca şi Finlanda, “tricolorii” vor susţine în perioada următoare şi câteva jocuri de verificare


De mai bine de două săptămâni, naţionala de volei masculin a României a început pregătirile pentru meciurile din preliminariile Campionatului European.

Sub comandat antrenorilor Dănuţ Pascu şi Ovidiu Macarie se află 19 jucători, dintre care nu mai puţin de cinci sunt de la Volei Municipal Zalău, este vorba de Cristian Bartha, Rareş Bălean, Ciprian Matei, Andrei Spînu şi Mihai Gheorghiţă.

La lot se mai află şi voleibalistul zălăuan Adrian Gontariu, care ultima dată a evoluat la Arcada Galaţi.

“Atmosfera este una foarte bună la lot. Toţi ne pregătim foarte bine şi suntem optimişti înaintea meciurilor din preliminarii. De data aceasta avem şanse bune să ne calificăm la Campionatul European”, ne-a declarat Adrian Gontariu.

“Tricolorii” se pregătesc pentru jocurile cu Danemarca şi Finlanda, care vor avea loc în luna august, însă până atunci vor susţine şi câteva partide de verificare, primele două urmând a avea loc la final de săptămână, la Craiova, cu Israel.

Până la debutul oficial în preliminarii, România va mai jucat partide de verificare cu Austria şi Republica Moldova.

Pe 15 august, la Craiova, România va juca primul meci din preliminarii cu Danemarca, urmând ca al doilea joc să fie pe 22 august, în Finlanda. În 26 august, la Craiova, va avea loc meciul retur cu Finlanda, în timp ce partida retur cu Danemarca se va disputa pe 9 ianuarie 2019.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1