Connect with us

FOTBAL

Luceafărul Bălan a început un nou proiect cu dreptul


Noua echipă de seniori a Bălanului a susţinut primul meci în faza judeţeană a Cupei României şi a trecut la pas de Largiana Româanşi, în poarta căreia a marcat de cinci ori


În această vară, Luceafărul Bălan şi-a înfiinţat o nouă echipă de seniori, astfel că gruparea condusă de Radu Pop şi-a arătat intenţia de a evolua direct în Liga a IV-a. Deja lotul a fost întărit cu câţiva jucători cu experienţă, dar formaţia antrenată de Emil Ionaş va continua să se întărească.

După o perioadă de pregătire şi un cantonamente la Ocna Şugatag, Luceafărul a debutat în faza judeţeană a Cupei României, primul meci fiind cu Largiana Românaşi, la Hida, având în vedere că terenul din Bălan este încă în renovare.

Aflaţi pentru prima dată în faţa unui joc oficial, jucătorii de la Bălan nu s-au prea regăsit în prima repriză, însă cu toate acestea, Luceafărul a avut câteva ocazii bune de a marcat. Până la urmă, la jumătatea reprizei, Darius Colciar a deschis scorul, după ce a scăpat singur spre poarta adversă şi a marcat fără mari probleme. Tot el a făcut 2 – 0, în minutul 41, scor cu care s-a intrat şi la vestiare. În partea secundă, pregătirea fizică şi-a spus cuvântul, astfel că Luceafărul a fost net superioară, mai ales în ultimele 20 de minute.

Vlăduţ Sav a făcut 3 – 0 în minutul 71, iar după alte şapte minute, la finalizare a apărut  Marius Colciar. Luceafărul a defilat pe final de meci, când a mai avut ocazii importante la poarta lui Rareş Pop, însă a mai înscris o singură dată prin Vasile Damşa. S-a terminat 5 – 0, iar Luceafărul continuă în Cupa României, urmând să joace în faza a II-a cu Agronova Dragu, tot pe terenul din Hida.

Până la începerea campionatului, aceste jocuri din Cupă sunt de mare ajutor pentru noua echipă a Bălanului, care se poate pune la punct cu relaţiile de joc.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 25 iulie.                    

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL