Connect with us

FOTBAL

Adversar dificil pentru Rapid Jibou, în faza naţională a Cupei României


În primul tur programat pe 1 august, vicecampioana Sălajului va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, nou-promovată în Liga a III-a, care a câştigat şi faza judeţeană a Cupei, în Maramureş


Pentru al doilea an la rând, faza judeţeană a Cupei României din Sălaj a fost câştigată de Rapid Jibou, după ce în finală, formaţia antrenată de Ciprian Roja a trecut cu 2 – 0 cu Someşul Someş Odorhei.

Câştigarea trofeului le-a oferit dreptul jibouanilor de a evolua în faza naţională a Cupei României, care va debuta pe data de 1 august.

Federaţia Română de Fotbal a dat deja publicităţii meciurile ce se vor disputa în runda de debut, Rapid Jibou urmând să aibă un adversar extrem de dificil, este vorba de Minaur Baia Mare.

Formaţia maramureşeană a defilat în campionatul Ligii a IV-a din judeţul vecin, pe care l-a câştigat fără probleme, dar a reuşit să şi promoveze în Liga a III-a, după un baraj disputat în compania bihorenilor de la CSC Sânmartin.

În sezonul trecut, Minaur Baia Mare – formaţie antrenată de Dorin Toma – a câştigat şi faza judeţeană a Cupei din Maramureş, după ce în finală a trecut cu 6 – 0 de AS Zorile Moisei.

Partida dintre Rapid Jibou şi Minaur Baia Mare este programată pe data de 1 august, la Jibou, câştigătoarea urmând să se califice în faza a II-a, ce va avea loc pe 15 august.

Şi în sezonul trecut, gruparea de pe Someş a întâlnit în Cupa României tot o reprezentantă a Maramureşului, este vorba de Progresul Şomcuta Mare. Meciul a avut loc la Săsar, iar jibouanii au fost învinşi în prelungiri.

Să mai spunem că în prima fază a Cupei au intrat cele 42 de câştigătoare ale fazelor judeţen, dar şi alte 26 de formaţii care în sezonul trecut au activat în Liga a III-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL