Connect with us

FOTBAL

Turneu de pregătire în Cluj pentru Rapid Zimbor


Ocupanta locului secund în Seria Est din Liga a V-a Sălaj a participat în weekend la un turneu în judeţul vecin, alături de alte cinci echipe, toate din judeţul Cluj


Până la startul noului campionat din fotbalul mic sălăjean mai este aproximativ o lună de zile, însă în acest weekend a debutat faza judeţeană a Cupei României, acolo unde au intrat echipele noi şi cele mai slab clasate echipe din Liga a V-a.

Având în vedere că s-a clasat pe locul doi, Rapid Zimbor avea liber conform calendarului AJF Sălaj, însă gruparea condusă de Gabriel Mureşan nu a dorit acest lucru şi a dat curs invitaţiei primite de la AS Viitorul Răzbuneni de a participa la un turneu de pregătire, alături de alte cinci echipe.

Astfel, echipa antrenată de Laurenţiu Codorean şi-a măsurat forţele cu echipe precum AS Viitorul Răzbuneni – echipa gazdă, locul 3, CS Vicenţiu Dej – locul 2, Ştiinţa Câţcău – locul 5 sau Viitorul Dej, toate din în Liga a V-a Cluj, zona Dej, dar şi Viile Dejului, formaţie ce a ocupat locul 11 în Liga a IV-a.

Cele şase echipe au fost împărţite în două grupe a câte trei fiecare. Rapid Zimbor a fost repartizată în grupă cu Viile Dejului şi Vicenţiu Dej.

În primul meci, cel cu Vicenţiu Dej, gruparea sălăjeană şi-a permis să testeze şi patru jucători noi, este vorba de Silic şi Samir Ciuciu – tată şi fiu, veniţi de la Agronova Dragu şi de alţi doi jucători din judeţul Cluj. Mai mult, antrenorul Laurenţiu Codorean a fost om de bază în centrul defensivei Rapidului, acesta revenind pe teren după câţiva ani de pauză.

În aceste condiţii, omogenitatea echipei a avut de suferit, iar AS Vicenţiu Dej s-a impus cu 3 – 0. De remarcat este şi faptul că Zimborul a dat peste efectul “Electric Castle” şi a întârziat mai bine de o oră la turneu, din cauza traficului infernal.

În cel de-al doilea meci, gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciucă a fost mult mai curajoasă şi a avut o altă faţă în confruntarea cu Viile Dejului, formaţie din Liga a IV-a. Astfel, Marian Silaghi a deschis scorul dintr-o lovitură liberă şi rapidiştii au mai înscris odată, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În cele din urmă, dejenii au restabilit egalitatea şi aveau să se califice în faza următoare a competiţiei de la Răzbuneni. AS Viile Dejului, de fapt, avea să câştige şi competiţia.

“Am avut şi un gol anulat la 1 – 0 cu Viile Dejului, pe motiv de ofsaid, însă a fost o eroare mare de arbitraj. Per ansamblu, cred că a fost un turneu reuşit, unde am întâlnit şi adversari din Liga a IV-a din Cluj. Cred că dacă eram cu lotul complet făceam cu siguranţă mai mult. Ne-au lipsit jucători precum Adrian Brad, Paul Nechita, Mihai Tilincă, Valentin Roşca, Cosmin Tămăşan, Alin Gherman sau Adrian Popescu”, ne-a declarat Liviu Ciucă, preşedintele de la Rapid Zimbor.

Rapid Zimbor: Cosmin Tite, Paul Mureşan, Marian Silaghi, Răzvan Cucerzan, Ovidiu Mora, Mihai Butuza, Ciprian Roman, Bogdan Ochiş, Laurenţiu Codorean, Silic Ciuciu, Samir Ciuciu. Antrenor: Laurenţiu Codorean. Preşedinte: Liviu Ciucă. Conducător: Gabriel Mureşan

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL