Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău primeşte sprijin financiar de la autorităţi!


Pentru participarea în Campionatul Naţional de juniori republicani cu două echipe, gruparea zălăuană va primi de la  Primăria şi Consiliul Local Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj, un total de 120.000 de lei


Şi în acest an, autorităţile locale şi judeţene sunt alături de mişcarea sportivă din municipiu, chiar şi de fotbal, sport prin care oraşul de sub Meseş şi chiar judeţul este în momentul de faţă cel mai bine reprezentat de către CS Atletic Zalău.

Pentru sezonul 2018 – 2019, Consiliul Judeţean Sălaj a pregătit o finanţare de 40.000 de lei, ce-i drept mai mică cu 10.000 de lei faţă de anul trecut, când instituţia condusă de Tiberiu Marc a alocat 50.000 de lei în conturile celor de la CS Atletic.

Săptămâna trecută, gruparea condusă de Paul Hodiş a aflat că va primi finanţare şi de la Primăria şi Consiliul Local Zalău, prin programul “promovarea sportului de performanţă”.  De la autorităţile locale, CS Atletic va primi 80.000 de lei, din care 60.000 de lei vor ajunge în conturile clubului în acest an, iar diferenţa în a doua jumătate a sezonului.

Dacă ne raportăm la suma primită anul trecut de Atletic, putem spune că acum este mai mică cu 20.000 de lei, însă trebuie să spunem că autoritatea locală a alocat pentru fotbal 110.000 de lei, o sumă mai mare faţă de 2017. Însă, de data aceasta, regulamentul de selecţie a fost schimbat, astfel că în ecuaţie a intrat şi CS Viitorul Zalău, care de data aceasta va putea primi o finanţare deşi nu evoluează într-o competiţie naţională, ci doar în campionatele judeţene.

Pentru clubul condus de Daniel Sabou, Primăria şi Consiliul Local Zalău a alocat suma de 30.000 de lei, din care 20.000 în anul 2018, iar diferenţa în primăvara anului viitor.

“Nu bucurăm că autorităţile locale şi judeţene sunt alături de fotbal şi ne sprijină şi în acest an. Este un lucru foarte bun. Chiar dacă banii sunt mai puţini ca şi anul trecut sunt bineveniţi. Reprezentăm oraşul şi judeţul într-un campionat naţional şi vrem sa facem o figură şi mai frumoasă ca şi anul trecut”, a declarat Călin Puşcaş, directorul executiv de la CS Atletic Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL