Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău primeşte finanţare de la Primăria şi Consiliul Local Zalău


Pentru sezonul 2018 – 2019, clubul condus de Daniel Sabou va primi 30.000 de lei de la autorităţile locale în baza prioiectului “Promovarea sportului de performanţă”


Viitorul Zalău este clubul de copii şi juniori din Sălaj care a dat cei mai mulţi jucători spre fotbalul mare. Şi în ultimii ani, clubul condus de Daniel Sabou a dominat supremaţia la competiţiie destinate juniorilor din Sălaj, însă Viitorul nu a mai avut reprezentantă şi în campionatele organizate de FRF, cu excepţia fazelor zonale unde a participat după ce a câştigat întrecerile judeţene.

Din acest motiv, în ultimii ani, Viitorul nu a mai putut primi finanţare de la autorităţi, dar acum regulamentul s-a schimbat, iar clubul zălăuan a depus un proiect pentru a primi finanţare pentru stagiunea 2018 – 2019. Acesta a fost declarat eligibil, iar membrii comisiei au constatat că sunt îndeplinite criteriile şi condiţiile de finanţare.

În acest sens, pentru proiectul sportiv “Participarea în Campionatul Judeţean de juniori C, D, E, F şi G” comisia a propus atribuirea finanţării nerambursabile pentru clubul zălăuan, în valoare de 30.000 de lei. Din această sumă, CS Viitorul va primi 20.000 de lei în anul 2018, iar diferenţa în a doua partea sezonului.

Potrivit procesului verbal: “membrii comisiei au apreciat amploarea activităţilor desfăşurate de CS Viitorul Zalău în anii precedenţi, în special Cupa Viitorul, la care an de an au participat aproape 2000 de copii, sportivi ai celor mai renumite cluburi de fotbal din ţară. Având convingerea că şi acţiunile de participare în cadrul campionatului judeţean vor fi unele încununate de succes, membrii comisiei au acordat punctajele la grilă. Punctajul mediu obţinut este: 76,80”, se arată în procesul verbal.

Şi în acest an, CS Viitorul se pregăteşte de tradiţionala competiţie care îi poartă numele, care a ajuns la ediţia a XV-a. În acest an, competiţia va avea loc în perioada 21 – 23 august şi se va organiza la şapte categorii de vârstă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL