Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Paula Teodorescu a fost, este şi va fi un mare plus la echipă. Îi mulţumesc pentru că a acceptat să revină la Zalău”


Managerul celor de la HC Zalău se arată încântat de faptul că Paula Teodorescu a revenit la echipa de la poalele Meseşului


În această perioadă, managerul Gheorghe Tadici este preocupat pentru a definitiva lotul pentru sezonul 2018 – 2019.

Până în momentul de faţă, la Zalău a venit Alexandra Pricop, dar marele câştig al echipei este revenirea portarului Paula Teodorescu, căreia Tadici a ţinut să-i mulţumească pentru decizia luată.

“Am ajuns la o înţelegere cu Paula Teodorescu şi urmează să semnăm prelungirea contractului. Paula a fost, este şi va fi un plus la echipă. A făcut foarte multe pentru HC Zalău şi îi mulţumesc pentru că a acceptat să revină la noi, după o discuţie nu foarte lungă. A renunţat la nişte contracte duble de la Buzău sau Brăila şi a revenit la Zalău pe nişte principii şi caracter. A pus partea morală şi emoţională înaintea contractelor şi îi mulţumesc pentru modul cum a gândit. De la Zalău a fost convocată şi la naţională şi ea îşi doreşte să ajungă şi la Campionatul European. A considerat că de la Zalău are şanse să prindă lotul pentru turneul final.  Eu i-am spus tot timpul că şi după ce se retrage poate să rămână în cadrul clubului nostru. Mă bucur că şi-a rezolvat problemele personale şi îi doresc un sezon la fel de bun ca şi ultimele două”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL