Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari începe un nou sezon în Liga 1, dar cu altă echipă


După ce a activat în prima ligă la FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara, zălăuanul va începe stagiunea 2018 – 2019 tot în primul eşalon, dar la Sepsi Sfântu Gheorghe. “Mă bucur că am ajuns la un club serios. Avem gânduri măreţe şi ne dorim să ajungem în play-off”, a spus fotbalistul zălăuan


Din anul 2013, Gabriel Vaşvari a făcut pasul în Liga 1, odată cu promovarea reuşită de FC Botoşani. Timp de patru sezoane, mijlocaşul zălăuan a evoluat în prima ligă cu echipa din Moldova, dar în vara anului trecut a ajuns la ACS Poli Timişoara.

La gruparea bănăţeană erau planuri măreţe, dar din cauza problemelor financiare, mai mulţi jucători au rămas cu restanţe salariale, astfel că a început declinul echipei, care a şi retrogradat din Liga 1 la finalul campionatului trecut.

Gabriel Vaşvari şi-a depus memoriu şi a devenit liber, iar în această vară el a ales să plece la Sepsi Sfântu Gheorghe, cu care a semnat un contract valabil pentru următorul sezon.

“Am semnat cu Sepsi  şi mă bucur că am ajuns aici. Este un club foarte serios, cu nişte suporteri minunaţi. Echipa a avut rezultate foarte bune în play-out, unde a fost surpriza plăcută şi sperăm să avem  rezultate pe măsură şi în campionatul ce va începe la final de săptămână”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari.

Deja zălăuanul a fost în cantonament cu noua echipa, în Austria şi a debutat pentru formaţia lui Eugen Neagoe în amicale. Debutul oficial va avea loc la final de săptămână, în prima etapă, într-un meci cu nou-promovata AFC Hermannstadt. Sepsi a mai  reuşit câteva achiziţii importante în această vară şi se gândeşte serios să atace calificarea în play-off.

“Consider că am făcut o alegere bună că am venit la Sepsi. Sper să am evoluţii cât mai bune, să dau goluri cât mai multe şi să îmi ajut echipa. La început de campionat foarte multe echipe îşi propun să ajungă în play-off, însă doar şase reuşesc. Noi avem gânduri măreţe şi ne dorim să ajungem în primele şase, dar totul depinde cum începem. Primele şase meciuri sunt foarte grele, dar dacă vom avea un început bun, cred că ne putem gândi şi la play-off”, a spus Vaşvari.

Sursa foto: Sepsi OSK

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL