Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Jandarmii sălăjeni s-au întrecut în concursuri de pescuit şi gătit


Cu ocazia celei de-a treia ediţii a Cupei “Jandarmul Sălăjean”, oamenii legii s-au împărţit pe echipe şi s-au întrecut pentru un loc pe podiumul competiţiei


Recent, în judeţul Sălaj, mai exact pe malul lacului Vârşolţ, a avut loc cea de-a treia ediţia a Cupei “Jandarmul Sălăjean”, competiţie care putem spune că a devenit deja o tradiţie.

Organizată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, în colaborare cu AJVPS Sălaj şi Clubul Pescarilor, competiţia a stârnit mare interes în rândul jandarmilor competitivi, dornici să se afirme şi la acest concurs.

În total, au fost formate 17 echipe de jandarmi, 12 dintre acestea dorind să participe la întrecerea de pescuit, în timp ce 5 dintre ele au ales “bucătăria”, juriul fiind format din Veronica Ispas şi Anca Iacob.

Dis-de-dimineaţa a avut loc întâlnirea pe barajul Vârşolţ, acolo unde a avut loc şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi, după care de la ora 9.00, echipele au intrat în standuri. Concursul a durat până la ora 12.30, după care s-a trecut la cântărire.

La final, după ce cântărirea a luat sfârşit, câştigătore au fost declarate echipele formate de Dan Pausian, Dan Chiş şi Dan Hădade la gătit, în timp ce la pescuit s-a impus echipa formată de Ionuţ Buciu şi Eduard Hădade.

Nu rezultatele au contat cel mai mult, ci faptul că jandarmii sălăjeni, cel puţin pentru o zi au ieşit din rutina zilnică şi s-au putut bucura de o zi minunată alături de colegi, într-un cadru liniştitor. De asemenea, toţi participanţii au luat parte şi la o masă festivă ce a avut loc chiar după festivitatea de premiere.

“O zi cu veselie şi cu voie bună pe barajul Vârşolţ! Jandarmii sălăjeni şi-au arătat măiestria la cea de a treia ediţie a Concursului de pescuit sportiv şi gătit. Felicitări tuturor participanţilor!”, se arată şi într-o postare pe pagina de facebook a Jandarmeriei Sălaj.

Sursa foto: Jandarmeria Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj