Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Liviu Antal califică Zalgiris Vilnius în turul II preliminar al Europa League


Formaţia şimleuanului Liviu Antal, Zalgiris Vilnius, a trecut în dublă manşă de Kl Klaksvik din Insulele Feroe cu scorul general de 3 – 2. Două din cele trei goluri reuşite de formaţia lituaniană îi aparţin fotbalistul din judeţul Sălaj, care confirmă astfel forma bună prin care trece


Şimleuanul Liviu Antal este de neoprit în acest sezon la Zalgiris Vilnius. Forma bună prin care trece l-a propulsat în topul celor mai buni marcatori din Liga 1 din Lituania, reuşind să înscrie 10 goluri în cele 15 meciuri pe care le-a disputat în campionat.

Totuşi, nu doar în campionat Antal traversează o perioadă bună, ci şi în cupele europene. În acest sezon european, Zalgiris Vilnius participă în Europa League, gruparea lituaniană fiind nevoită să joace încă din primul tur preliminar.

Adversara echipei lui Antal din această fază a competiţiei europene a fost Kl Klaksvik, vicecampioana Insulelor Feroe. Primul meci s-a jucat săptămâna trecută, pe terenul insularilor, iar partida a fost câştigată de lituaniei. Liviu Antal a fost cel care a deschis scorul  şi chiar dacă cei de la Klaksvik au egalat, în cele din urmă, Zalgiris a obţinut victoria în ultimul minut.

Returul s-a jucat aseară, pe terenul vicecampioanei Lituaniei. După victoria obţinută în tur, Zalgiris părea favorită, mai ales că evolua pe teren propriu. După partida bună făcută în tur, Liviu Antal a apărut perfect la finalizare şi a deschis din nou scorul în minutul 6, după ce a fructificat o centrare venită de pe partea dreaptă.

Totuşi, în minutul 36 al partidei, Liviu Antal a părăsit terenul de joc, acuzând o uşoară accidentare.

Fără Antal, lituanieni nu s-au descurcat prea bine şi vicecampioana Insulelor Feroe a restabilit egalitatea în minutul 66. Până la urmă, totul s-a terminat cu bine pentru echipa lui Antal şi meciul s-a terminat la egalitate, 1 – 1.

Astfel, cu scorul general de 3 – 2, Zalgiris Vilnius se califică în turul II preliminar al Europa League, Liviu Antal fiind omul decisiv pentru această calificare, după cele două goluri reuşite în dublă manşă.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 25 iulie.

Sursa foto şi video: FC Zalgiris Vilnius

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL