Connect with us

Feminin

Cassidy Benintente şi Selena Babb vin să ajute “U” Olimpia Cluj în Liga Campionilor


Cele două fotbaliste sunt transferurile cu numărul 3 şi 4 ale multiplei campioane a României şi vin să întărească compartimentul defeniv al grupării clujene. Cele două au debutat deja pentru “U” Olimpia Cluj în amicalul cu MTK Hungaria


“U” Olimpia Cluj s-a mişcat rapid şi eficient pe piaţa transferurilor. Astfel, după ce multipla campioană a României şi-a asigurat serviciile lui Annie Wickett şi Phoenetia Browne, clujenii au ajuns la un acord şi pentru transferul altor două jucătoare, este vorba de Cassidy Benintente şi Selena Babb.

Prima evoluează pe postul de fundaş lateral, vine din Statele Unite ale Americii, acolo unde a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a jucat fotbal la echipa universităţii.

După ce şi-a încheiat studiile, Cassidy a evoluat la Sky Blue FC în National Women’s Soccer League. Aceasta vine la “U” Olimpia pentru a pune umărul la performanţele echipei clujene în noul sezon din Liga Campionilor.

“Sunt entuziasmată de acest transfer şi sper să cresc în valoare ca şi jucătoare, dar şi ca persoană, aici, în România, alături de Olimpia. Oportunitatea de a juca în Liga Campionilor va fi o experienţă grozavă pentru mine. Prima săptămână alături de echipă a fost foarte bună, fetele şi cei din staff au fost foarte primitori. Îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri şi să învăţ mai multe despre cultura românescă”, a declarat Cassidy Benintente, pentru Sportul Sălăjean.

Selena Babb este o portăriţă de 22 de ani şi vine din Olanda. Aceasta şi-a dat acordul să vină la “U” Olimpia Cluj încă de la începutul lunii iunie, însă abia recent a ajuns în oraşul de pe Someş şi a semnat cu multipla campioană a României.

Portăriţa are experienţă la nivelul Ligii 1 Feminin din Olanda, acolo unde a apărat la echipe precum Utrecht şi Excelsior Barendrecht.

“Mă bucur că vin să joc în România. E un pas mare în cariera mea pentru a putea juca în Liga Campionilor şi Olimpia a fost destinaţia perfectă. Staff-ul şi colegele m-au făcut să mă simt bine primită de la bun început. Sunt impresionată de aptitudinile echipei şi cred că deja s-a creat o conexiune puternică între noi. Nivelul antrenamentele mă încântă şi mi se potrivesc şi sunt dispusă să învăţ cât mai multe la Cluj, pentru a mă dezvolta tot mai mult. Abia aştept să joc cu această echipă şi să dau tot ce am mai bun pentru a obţine cele mai bune rezultate”, a declarat Selena Babb, pentru Sportul Sălăjean.

Să spunem că cele două, alături de atacantul Phoenetia Browne au debutat deja pentru “U” Olimpia Cluj în cadrul amicalului disputat în Ungaria împotriva celor de la MTK Hungaria, ocupanta locului 2 în sezonul trecut din Liga 1 maghiară. Din păcate, partida a fost pierdută de clujence, scor 0 – 2.

Ieri, “U” Olimpia Cluj a mai disputat un amical, împotriva echipei Diosgyori VTK, locul 3 în prima ligă din Ungaria în sezonul trecut, echipă la care evoluează şi sălăjeanca Szoke-Nagy Krisztina. De această dată, clujencele s-au impus cu 5 – 2. În această partidă, atât Cassidy Benintente, cât şi Phoenetia Browne şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, în timp ce Cristina Carp a reuşit un hattrick.

Sursa foto: “U” Olimpia Cluj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin