Connect with us

Sporturi

Cristian Pomohaci vine să cânte la Hida


Renumitul interpret de muzică populară este capul de afiş al Zilei comunei Hida, care va avea loc în data de 25 august, iar alături de preotul cântăreţ, pe scenă vor mai urca trupa Hara din Cluj, Vlăduţa Lupău, dar şi Voichiţa Groza, interpretă locală


Pentru prima dată, în acest an, Primăria comunei Hida, împreună cu Consiliul Local au decis să organizeze Ziua Comunei, pentru ca locuitorii să se poată destinde şi să mai iasă, măcar pentru o zi, din rutina zilnică şi să lase în urmă probleme şi stresul de la muncă sau de acasă.

Administraţia locală a alocat pentru acest eveniment suma de 30.000 de lei, iar ziua de 25 august a fost aleasă pentru desfăşurarea acestui eveniment.

Să spunem că mai demult, locuitorii comunei Hida se puteau bucura de Ziua Minerului, organizată anual în Parcul de lângă Stadionul Comunal, însă odată cu închiderea Minei de la Hida, în comuna nu s-a mai organizat un astfel de eveniment, având în vedere investiţiile majore derulate pe parcursul anilor trecuţi, când drumurile din comună au fost asfaltate şi o reţea de apă a fost amenajată, printre altele.

Ei bine, în acest an, situaţia s-a mai schimbat, iar primarul Dumitru Petruş a hotărât că locuitorii comunei merită o astfel de zi. Totuşi, să spunem că evenimentul va fi organizat de către o firmă din judeţul Cluj, care se ocupă de organizarea evenimentelor.

Locaţia aleasă pentru Ziua Comunei Hida va fi Parcul care se amenajează în spatele Sălii de Nunţi din Hida, acolo unde se lucră intens şi la ridicarea unei scene permanente.

Să spunem că invitaţii acestui eveniment sunt Voichiţa Groza, interpretă de muzică populară din comună, Vlăduţa Lupău, trupa Hara din Cluj şi, poate, capul de afiş al evenimentului, nimeni altul decât preotul cântăreţ Cristian Pomohaci.

De menţionat este că ultimii trei vor cânta câte o oră fiecare.

“Am decis să angajăm o firmă din judeţul Cluj pentru organizarea acestui eveniment, ei se vor ocupa şi de invitaţi. În privinţa lor, ne-am sfătuit şi cu localnicii care l-au dorit pe Cristian Pomohaci. Toţi cei trei invitaţi vor cânta timp de o oră, conform contractului încheiat, pentru că nu vin în fiecare zi în comuna Hida. Chiar dacă este prima ediţie a Zilei Comunei, ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiţie pentru comuna noastră”, ne-a declarat Dumitru Petruş, primarul comunei Hida.

Cristian Pomohaci a fost invitat anul trecut la Zilele Comunei Horoatu Crasnei, însă în urma scandalului în care a fost implicat preotul cântăreţ, organizatorii au decis atunci să îl înlocuiască pe artist.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi