Connect with us

HANDBAL

Paula Teodorescu a revenit la Zalău


După ce la finalul campionatului trecut, experimentata “portăriţă” anunţa că se desparte de formaţia zălăuană, în această vară ea s-a răzgândit şi a dat curs propunerii conducerii de a reveni sub Meseş deşi a avut şi alte oferte. “Sincer, la Zalău mă simt ca şi acasă, iar revenirea la echipă se datorează domnului Tadici”, a spus Paula


În ultimele două sezoane, poarta lui HC Zalău a fost foarte bine “păzită” de către Paula Teodorescu, cea care a avut o contribuţie extrem de importantă la rezultatele reuşite de formaţia zălăuană în ultimii doi ani.

Cu Paula Teodorescu între buturi, gruparea de sub Meseş a obţinut medalia de bronz în Liga Naţională, în sezonul 2016 – 2017, iar în primăvara acestui an a ajuns până în sferturilor Cupei EHF. O altă performanţă notabilă de care se leagă şi contribuţia “portăriţei” este faptul că în stagiuena trecută, HC Zalău s-a clasat pe locul 5 şi a prins din nou un loc de cupă europeană. Tot din postura de jucătoarea a Zalăului, ea a fost convocată şi la naţionala României, pentru care a debutat în această vară, la un meci cu Portugalia, din preliminariile Campionatului European.

Imediat după terminarea campionatului  trecut, contractul între club şi “portăriţă” s-a încheiat, iar Paula a şi declarat că va pleca de la Zalău şi că există şi varianta ca ea să renunţe la handbal. Pe adresa sa au sosit mai multe oferte, dar acestea nu au fost luate în calcul, astfel că Paula Teodorescu  s-a hotărât să revină la Zalău.

“Sincer, la Zalău mă simt ca şi acasă, iar revenirea la echipă se datorează domnului Tadici. Am avut şi alte oferte, dar Zalăul rămâne echipa mea, unde am pus suflet. Mi-ar fi fost foarte greu să joc în altă parte. Ne aşteptă un nou sezon de la care îmi doresc să fiu sănătoasă, iar echipa să îşi realizeze obiectivele propuse”, ne-a declarat Paula Teodorescu, care de câteva zile a revenit la Zalău şi se pregăteşte alături de echipă, urmând să semneze un nou contract cu formaţia zălăuană.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL