Connect with us

HANDBAL

HC Zalău pleacă  în cantonament la Cheile Grădiştei


Stagiul de pregătire va avea loc până pe 31 iulie


După susţinerea normelor de control şi câteva zile de acomodare la efort, fetele de la HC Zalău vor pleca în cantonament. La fel ca şi în ultimii ani, locaţia aleasă a fost Cheile Grădiştei, acolo unde sunt condiţii foarte bune de pregătire, dar şi de recuperare. Cantonamentul se va întinde pe durata a 12 zile, astfel că delegaţia Zalăului va pleca azi în stagiul montan şi se va întoarce pe 31 iulie.

“Plecăm în cantonament, unde ne vom pregăti până pe 31 iulie. Lotul încă nu este complet, dar vor mai veni în perioada următoare trei sau patru jucătoare noi”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Dacă în aceste zile au fost lăsate libere, să spunem că de sâmbătă, Raluca Kelemen, Andreea Stîngă şi Diana Nichitean se vor alătura echipei direct în cantonament.

După revenirea din stagiul de pregătire, HC Zalău va susţine mai multe jocuri de verificare şi va participa la turnee de pregătire. Dejaa două au fost “bătute în cuie”, iar în perioada, 17 – 18 august, gruparea zălăuană va lua startul la un turneu de verificare la Râmnicu Vâlcea, urmând ca în perioada 24 – 25 august, HC Zalău va organiza un turneu de pregătire, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

O săptămână mai târziu va începe campionatul Ligii Naţionale, în prima etapă programată pe 2 septembrie, HC Zalău urmând să joace pe teren propriu cu campioana CSM Bucureşti.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL