Connect with us

BOX

Adrian Popuţea este aproape de titlul de campion naţional

  Zălăuanul are asigurată o medalie

 

 

Adrian Popuţea a ajuns în finală după ce l-a învins aseară pe Ionuţ Bodilci de la Farul Constanţa. Trebuie menţionat faptul că Ionuţ Bodilcu este fost component al lotului naţional şi fost campion la categoria 81 kg, dar acest lucru nu l-a înspăimântat pe zălăuan ci i-a dat forţa necesară să îl învingă. Primul meci pe care l-a avut Popuţea a avut loc marţi când l-a întâlnit în ring pe Mihnea Constantinescu de la Cluj-Napoca. Nu i-a pus nici o problemă clujeanul ba mai mult în momentul în care a fost oprit meciul scorul era 11 – 0 în favoarea elevului lui Ioan Dragoş.
Vineri, în finală, pugilistul legitimat la CSM  Zalău va lupta cu Cezar Juratoni de la Dinamo. Sperăm ca Adrian Popuţea să reuşeasă să câştige medalia cea mai strălucitoare şi astfel să devină campion naţional la categoria 91 kg.
Joi, va intra în ring şi Szabo Robert, care va lupta cu Bogdan Juratoni, singurul boxer roman calificat la Olimpiadă. Sperăm ca zălăuanul să reuşească şi să îl învingă pe pugilist, astfel s-ar putea întoarce şi el acasă cu o medalie.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX