Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon


După o vacanţă de aproape două luni, handbalistele de la HC Zalău au revenit la treabă şi de câteva zile se pregătesc pe plan local


Nu mai puţin de 40 de meciuri a disputat HC Zalău în sezonul trecut, în campionat, Cupa României şi Cupa EHF. Ultimul joc al stagiunii 2017 – 2018 a avut loc pe 17 mai, iar câteva zile mai târziu, handbalistele au intrat într-o binemeritată vacanţă, care a durat aproape două luni de zile.

De la finalul săptămânii trecute, jucătoarele au revenit la treabă, astfel că primele antrenamente le-au făcut sub comanda antrenorului secund – Elena Tadici.De luni a revenit la echipă şi Gheorghe Tadici, după ce a participat cu naţionala României la Campionatul Mondial din Ungaria, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă.

În primele două zile, la antrenamente au fost prezente nouă jucătoare, iar de luni a venit şi Alexandra Pricop, handbalistă transferată de la Marta Baia Mare.  Lotul nu va fi complet nici în acest zile, deoarece Raluca Kelemen, Andreea Stîngă şi Diana Nichitean au primit liber o săptămână, având în vedere că ele au fost angrenate cu echipa naţională a României la Campionatul Mondial de tineret.

“Am început pregătirea pe plan local, iar de joi vom pleca în cantonament, unde ne vom pregăti până pe 31 iulie. Lotul încă nu este complet, dar vor mai veni în perioada următoare trei sau patru jucătoare noi. După aceea putem spune că avem lotul finalizat cu care vom aborda sezonul 2018 – 2019”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL