Connect with us

HANDBAL

Dumitru Muşi, noul antrenor al nou-promovatei Gloria Buzău


Experimentatul tehnician a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu gruparea buzoiană şi va avea ca obiectiv în sezonul următoar menţinerea în Liga Florilor


Una dintre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor în această perioadă a fost nou-promvata Sport Club Municipal Gloria Buzău, astfel că nu mai puţin de 10 jucătoare au venit la gruparea din Crâng, în timp ce 8 handbaliste din lotul echipei care a obţinut promovarea în Liga Florilor s-au despărţit de SCM Gloria Buzău.

Ei bine, formaţia buzoiană nu s-a orientat pe piaţa transferurilor doar la jucătoare, ci şi la un antrenor cu experienţă, iar conducerea clubului a şi găsit soluţia potrivită în persoana lui Dumitru Muşi.

Cristian Ceauşel, directorul Consiliului de Administraţie, alături de reprezentanţii clubului buzoiau au bătut ieri palma cu experimentatul tehnician, iar Muşi va ocupa banca tehnciă a SCM Gloriei Buzău pentru următoarele două sezoane.

Pentru viitorul sezon din Liga Florilor, fostul secund al lui Gheorghe Tadici la Naţionala României la Campionatul Mondial din 2005 va avea ca obiectiv menţinerea echipei în elita handbalului feminin românesc. De menţionat este faptul că Dumitru Muşi va ocupa postul de antrenor principal, în timp ce Romeo Ilie, tehnicianul cu care SCM Gloria Buzău a promovat în Liga Florilor, va ocupa postul de antrenor secund.

Noul sezon din Liga Florilor va începe în 2 septembrie, iar gruparea buzoiană va debuta pe teren propriu împotriva celor de la SCM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: buzăul-sportiv

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL