Connect with us

FOTBAL

Trei sălăjeni, la examenul de observatori de joc ai FRF


Birtalan Attila, Dan Costin şi Leontin Moga au fost admişi pentru concursul de observatori de joc ai FRF, iar miercuri vor susţine examenul la Bucureşti pentru a intra în corpul de delegaţi de joc pentru următoarele două sezoane


Federaţia Română de Fotbal organizează un concurs pentru 100 de locuri de observatori de joc, pentru meciurile oficiale din Liga 2, Liga 3, Cupa României şi competiţiile de juniori, în sezoanele 2018 – 2019 şi 2019 – 2020.

Pentru cele 100 de locuri disponibile se vor “bate” 146 de candidaţi care au fost declaraţi admişi la concurs după depunerea dosarelor.

Între ei se află şi trei sălăjeni, este vorba de Birtalan Attila, Dan Costin şi Leontin Moga. Primii doi au mai fost observatori de joc în ligile superioare şi în anii trecuţi, în timp ce secretarul AJF Sălaj îşi va încerca norocul pentru a doua oară pentru a obţine calitate de delegat de joc la meciurile organizate de FRF.

Examinarea candidaţilor va avea loc pe data de 18 iulie, de la ora 11.00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, în Sala “Nicolae Dobrin”. Testarea constă într-un test grilă, cu 30 de întrebări, iar punctajul pentru promovarea examenului este de minim 22 de puncte.

Să mai spunem că observator de joc din cadrul AJF Sălaj la meciurile organizate de FRF este şi preşedintele Daniel Sabou, care în sezonul trecut a oficiat chiar şi la un meci din semifinalele Cupei României

La nivel de Liga 1, Ioan Onicaş este singurul reprezentant al Sălajului în corpul de observatori pentru arbitri.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL