Connect with us

FOTBAL

Constantin Olariu revine pe banca tehnică la o echipă de Liga a III-a


Fostul antrenor de la FC Zalău a preluat în această vară Sticla Arieşul Turda, grupare care a promovat în eşalonul superior în dauna campioanei Sălajului, Unirea Mirşid


A trecut deja un an de zile de când FC Zalău a dispărut de pe harta fotbalului românesc, însă majoritatea jucătorilor şi-au găsit atunci alte angajamente. Şi antrenorul Constantin Olariu care a pregătit gruparea de sub Meseş în sezoanele 2015 – 2016 şi 2016 – 2017 va putea fi văzut din nou în Liga a III-a, după ce în această vară a fost numit antrenor principal la Sticla Arieşul Turda.

Gruparea clujeană a terminat neînvinsă campionatul din Liga a IV-a Cluj şi a promovat la pas în Liga a III-a, după ce a trecut în “dublă” manşă de campioana Sălajului, Unirea Mirşid cu 6 – 0 şi 4 – 2. După promovare, conducerea echipei din Turda a dorit să facă câteva schimbări pe banca tehnică, astfel că Artur Podar a fost trecut pe postul de antrenor secund, în timp ce principal a fost numit Constantin Olariu.

“Felicitări celor care au făcut posibilă revenirea echipei din Turda în Liga a III-a. Mă bucur că sunt aici şi îmi doresc ca împreună cu noua conducere, cu care eu am mai lucrat, să reuşim să ne îndeplinim obiectivele şi, dacă se poate, să fie cât mai mulţi jucători din Turda pentru că susţinerea echipei vine de la administraţia locală ceea ce e foarte important. Înseamnă că se doreşte ca această echipă să meargă şi mai sus”, a declarat Constantin Olariu la conferinţa de presă când a fost prezentat ca şi antrenor al nou-promovatei.

La FC Zalău, Constantin Olariu a avut două sezoane diferite. Din cauza unor probleme de lot şi a unor probleme financiare la echipă, cu Olariu pe banca tehnică, FC Zalău a fost pe locul 13 din 14 echipe în sezonul 2015 – 2016. Campionatul următor, gruparea de sub Meseş s-a bătut la promovare, dar în final a terminat doar pe locul 6.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL