Connect with us

DIVERSE

Asalt al echipelor noi pentru faza judeţeană a Cupei României


Până în momentul de faţă s-au înscris nu mai puţin de şase grupări noi, dar înscrieri se mai pot face până la începutul săptămânii viitoare


Faza judeţeană a Cupei României este prima competiţie care debutează în sezonul 2018 – 2019, prima etapă fiind programată duminica viitoare, pe 22 iulie.

În runda de debut pot evolua şi echipe noi, astfel că oficialii de la AJF Sălaj au dat startul la înscrieri de mai bine de o săptămână. S-a consemnat un interes mare din partea unor formaţii care în ultimul sezon nu au activat în nicio e competiţie, astfel că până în momentul de faţă s-au înscris nu mai puţin de şase grupări noi.

Este vorba de AS Venus Giurtelecu Şimleului, Unirea Cristolţ, Gloria Marin, Luceafărul Bălan, Măgura Buciumi şi AS Ip.

Câteva dintre ele au mai activat în trecut şi în campionatele din Liga a V-a, chiar şi în Liga a IV-a, în timp ce Măgura Buciumi a mai fost la start şi în sezonul trecut al Cupei României.

Un re-debut după foarte mulţi ani în fotbalul sălăjean va avea Gloria Marin, care şi-a manifestat interesul de a se înscrie şi în Liga a V-a, iar în acest sens şi-a pus la punct terenul, pe care l-a inaugurat în urmă cu câteva săptămâni, într-un amical cu Luceafărul Valcău.

Interes pentru a participa în Cupa României au mai venit din partea celor de la Sălăţig şi Gârbou, iar oficialii de la AJF Sălaj aşteaptă ca până săptămâna viitoare să definitiveze lista. Lunea viitoare este ultima zi când se pot face înscriei, iar stabilirea meciurilor din prima etapă va avea loc marţi, la sediul AJF. Tot în prima rundă din Cupă urmează să intre din oficiu şi ultimele clasate din stagiunea trecută a Ligii a V-a.

Faza judeţeană a Cupei României va programa trei etape, pe 22 iulie, 29 iulie şi 5 august, după care competiţia se va întrerupe, cel mai probabil până în primăvara anului viitor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE