Connect with us

Ştiri din Sălaj

O adolescentă de 17 ani a furat aproape 4.000 de lei din casa unei bătrâne


Cu ajutorul unor chei potrivite, o domnişoară a pătruns în casa unei femei în vârstă de 75 de ani din comuna Gîrbou, de unde a sustras suma de 3.640 lei. Acum, făptaşul riscă dosar penal pentru furt calificat


Fapta s-a petrecut pe data de 1 iulie, când adolescenta s-a ajutat de chei potrivite şi a intrat în casa unei bătrâne din comuna Gîrbou, “uşurând-o” de suma de 3.640 lei.

În momentul în care a descoperit că banii ei au dispărut, femeia a sunat de urgenţă la poliţie.

“În fapt, la data de 1 iulie a.c., în jurul orei 13.00, Poliţia a fost sesizată de către o femeie, de 75 de ani, din comuna Gîrbou, despre faptul că persoane necunoscute, prin folosirea de chei potrivite, au pătruns în locuinţa acesteia şi i-au sustras suma de 3.640 lei. Poliţiştii Postului de Poliţie Gîrbou au identifcat joi, 12 iulie a.c., o adolescentă de 17 ani, bănuită de comiterea unui furt din locuinţă”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Aşadar, verificările efectuate de oamenii legii au dat roade, astfel că în mai puţin de două săptămâni s-a reuşit identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei.

Mai mult, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

1672 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj