Connect with us

FOTBAL

Nicolae Rad, golgheterul Ligii a IV-a Sălaj. CLASAMENTUL GOLGHETERILOR


Cel mai bun marcator din ediţia 2017 – 2018 a Ligii a IV-a Sălaj este atacantul celor de la CS Barcău Nuşfalău, cu 52 de goluri


Pentru titlul de campioană a Sălajului a fost o luptă foarte aspră, iar Unirea Mirşid, Rapid Jibou şi Dumbrava Gâlgău s-au luptat pentru trofeu până în ultima etapă.

Pe parcursul campionatului, cele trei grupări au fost fiecare pe rând, pe primul loc, dar la final, Unirea Mirşid a reuşit să şi termine pe această poziţie şi să câştige al doila titlu din istorie, după cel cucerit în anul 2016.

Şi pentru titlul de cel mai bun marcator al campionatului s-a dat o luptă strânsă, iar Nicolae Rad şi Ciprian Pavel au “alergat” după goluri atât pentru a-şi ajuta echipele, cât şi pentru a se distanţa în fruntea clasamentului celor mai buni marcatori.

Până la urmă, tot în ultima etapă am aflat şi golgheterul campionatului. Cum Ciprian Pavel nu a jucat în meciul cu Cetatea Buciumi, contracandidatul la primul loc a profitat, iar Nicolae Rad a marcat de trei ori în partida cu CS Barcău Nuşfalău şi a devenit golgheterul campionatul, cu 52 de reuşite, cu patru mai multe decât Ciprian Pavel.

Nicolae Rad: “Eu mi-am făcut treaba de atacant, dar meritul este al întregii echipe”

Deşi nu a făcut un campionat foarte bun, pe care l-a încheiat pe locul 4, CS Barcău Nuşfalău se poate mândri că a dat golgheterul campionatului.

Nicolae Rad a reuşit 52 de goluri şi a marcat în 18 din cele 26 de etape. Câte şase goluri a reuşit atacantul în partidele din tur cu Silvania Cehu Silvaniei şi AS Chieşd, iar cele mai multe goluri au venit în partida din retur cu “lanterna roşie” CS Hida, în poarta căreia a reuşit şapte goluri.

“Eu mi-am făcut treaba de atacant şi am marcat cât mai mult posibil, însă meritul este al întregii echipe. Pentru asta le mulţumesc colegilor şi sper să continuăm împreună, iar din campionatul următor să ne batem la titlu”, a spus Nicolae Rad, pentru care titlul de cel mai bun marcator nu a fost o prioritate.

“Nu m-am gândit neapărat să devin golgheter, iar de la partida cu Sportul Şimleu am jucat mijlocaş şi am vrut doar să câştige echipa. Dacă jucam toate meciurile ca şi atacant aveam mai multe goluri”, a spus jucătorul.

Pentru titlul de golgheter, Nicolae Rad va fi premiat de către oficialii de la AJF Sălaj, care i-au pregătit jucătorului o minge, o diplomă, dar şi o plachetă, atacantul de la Nuşfalău fiind aşteptat la sediul AJF pentru a-şi ridica premiile.

Jucătorul de la CS Barcău a mai făcut un sezon bun şi în stagiunea 2011 – 2012 când s-a mai aflat în topul celor mai buni marcatori ai Ligii a IV-a. Atunci evolua la Flacăra Halmăşd pentru care a înscris 19 goluri şi s-a clasat pe locul 4 în acest clasament al marcatorilor.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 iulie.


Clasamentul   golgheterilor:

1. Nicolae Rad (CS Barcău Nuşfalău)     52

2. Ciprian Pavel (Unirea Mirşid)                        48

3. Alexandru Pop (Dumbrava Gâlgău)              31

4. Maior Istvan (Unirea Mirşid)                         26

Alex Turcu (Rapid Jibou)                               26

5. Andrei Chiş (Sportul Şimleu)                       25

6. Marius Argylean (AS Chieşd)                       22

7. Andrei Teglaş (Rapid Jibou)                        21

8. Adelin Neaga (CS Barcău Nuşfalău)         20

9. Mihai Brînduşe (Rapid Jibou)                    18

Alin Mierea (Dumbrava Gâlgău)               18

10. Flaviu Porumb (Rapid Jibou)                   17

11. Viorel Ionaşcu (Dumbrava Gâlgău)        15

Flaviu Bărnuţiu (Dumbrava Gâlgău)      15

Adrian Baidoc (AS Real Crişeni)              15

12. Daniel Contraş (Sportul Şimleu)              14

Gabriel Țiriac (Dumbrava Gîlgău)            14

13. Andrei Pop (Silvania Cehu Silvaniei)      13

Vlad Buda (Rapid Jibou)                           13

Răzvan Sabou (Unirea Mirşid)                 13

Cătălin Odenie (Silvania Cehu Silv.)        13

Cosmin Sabou (Olimpic Bocşa)                13

Raul Zdroba (Cetatea Buciumi)                13


 

1534 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL