Connect with us

Ştiri din Sălaj

OMENIA VINE DE LA ȚARĂ. Un bărbat a găsit o borsetă plină cu bani şi a predat-o Poliţiei


Un cetăţean din comuna Treznea a dat dovadă de un mare spirit civic, miercuri în municipiul Zalău, când a găsit o borsetă plină de acte şi bani, pe care a predat-o poliţiştilor sălăjeni


În cursul zilei de miercuri, la sediul Poliţiei Municipiului Zalău s-a prezentat un bărbat din comuna Treznea, care a anunţat faptul că în faţa unui magazin de pe strada Gheorghe Doja a găsit o borsetă în care se aflau documente şi mai mulţi bani.

Printr-un gest de mare omenie, bărbatul a predat bunurile găsite poliţiştilor, deşi în borsetă de afla şi suma de 590 de lei!

Pe baza documentelor din borsetă, oamenii legii au stabilit la puţin timp faptul că bunurile aparţineau unui bărbat din Zalău şi s-au deplasat la domiciliul acestuia, pentru a-i înmâna documentele şi banii.

“De remarcat şi apreciat este atitudinea bărbatului din Treznea, care a avut ca rezultat recuperarea în scurt timp, de către proprietar, a bunurilor pierdute. Poliţiştii i-au transmis mulţumiri pentru gestul său şi pentru spiritul civic, de care a dat dovadă. Polițiștii sălăjeni promovează spiritul civic și mulțumește cetățenilor care acționează corect, lăsând indiferența deoparte!”, a precizat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

De precizat că astfel de acte de spirit civic au mai avut loc în ultima perioadă în Sălaj, iar ultimul gest de acest gen a fost chiar acum două săptămâni, când un jandarm a găsit un portofel plin de acte importante pe care cu ajutorul colegilor l-a restituit proprietarului.

5190 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj