Connect with us

DIVERSE

Naţionala lui Tadici va juca pentru locurile 5 – 8 la Campionatul Mondial de tineret


Învinsă în sferturi de Ungaria, România va continua să joace la turneul final pentru locurile 5 – 8. Primul adversar va fi Danemarca, în faţa căreia, “tricolorele” au pierdut  în grupe la o diferenţă de 19 goluri


În faţa a peste 4.000 de spectatori, naţionala U 20 a României a făcut faţă gazdelor, astfel că în partida cu Ungaria, selecţionata lui Tadici a făcut o primă repriză foarte bună, pe care a încheiat-o în avantaj de trei goluri, 17 – 14.

Repriza secundă a început prost pentru România, iar gazdele au marcat de patru ori la rând, astfel că au trecut în avantaj, la 18 – 17.  Jocul a fost în continuare echilibrat, până în ultimul sfert de oră, când “tricolorele” au cedat iniţiativa, iar Ungaria s-a dus la cinci goluri, 27 – 22 în minutul 51. Tot cinci goluri a fost şi diferenţa din final, 31 – 26, astfel că Ungaria continuă lupta pentru medalii.

De cealaltă parte, România părăseşte sferturile de finală cu fruntea sus, dar şi cu obiectivul îndeplinit. Antrenorul spunea că orice clasare de la locul 8 în sus va fi un bonus foarte bun pentru echipa sa, astfel că în aceste zile, România va încerca să obţină un loc mai bun la turneul final.

Selecţionata lui Tadici va juca în turneul pentru locurile 5 – 8, iar primul adversar va fi Danemarca, în faţa căreia, România a pierdut la 19 goluri în grupă. În celalalt joc al turneului pentru locurile 5 – 8 se vor înfrunta Olanda şi Franţa.

Câştigătoarele vor juca pentru locurile 5 – 6, în timp ce învinsele pentru locurile 7 – 8. Meciul dintre România şi Danemarca are loc vineri, de la ora 15.00

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE