Connect with us

DIVERSE

Raul Stanciu – jucător Dia Guard Divino: “Puteam obţine mai mult la turneul final de la Alba Iulia”


Jucătorul campioanei Sălajului este de părere că formaţia sa putea depăşi faza sferturilor de finală, însă oboseala acumulată după meciurile din grupă şi-a spus cuvântul


După ce anul trecut s-a clasat pe locul 4  la Campionatul Naţional de minifotbal, în acest an, campioana Sălajului nu a reuşit să repete performanţa de la Bacău, astfel că la turneul final de la Alba Iulia a trebuit să se muţumească doar cu o clasare în primele opt echipe.

Campioana Sălajuluia a terminat pe primul loc grupa, însă în sferturi a fost învinsă de Borussia Hermannstadt.

Unul dintre cei mai buni jucători de la Dia Guard – Raul Stanciu consideră că echipa sa putea obţine mai mult de la această competiţie, însă oboseala după meciurile din grupă şi-a spus cuvântul.

“A fost un campionat greu, într-o grupă cu echipe bune unde am reuşit până la urmă să ne clasam pe primul loc. Din păcate oboseala de după meciul cu echipa din Bucureşti şi-a spus cuvantul şi nu am reuşit să mai prestăm acelaşi joc. Sunt dezamăgit puţin fiindcă ştiu că se putea obţine mai mult, dar acum nu avem ce face şi mergem mai departe”, ne-a declarat Raul Stanciu.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE