Connect with us

FOTBAL

S-au stabilit datele de start din Liga a IV-a şi Liga a V-a Sălaj


Noul campionat din al patrulea eşalon va începe mai repede de cât anul trecut, astfel că startul în Liga a IV-a va avea loc pe data de 19 august


Conform calendarului competiţional întocmit de AJF Sălaj, prima etapă din stagiunea 2018 – 2019 este programată pe data de 19 august.

Întrunit săptămâna trecută, Biroul Executiv din cadrul AJF Sălaj a decis datele de începere a noului sezon din fotbalul sălăjean.

Faţă de anii trecuţi, Liga a IV-a va începe mai devreme, astfel că prima etapă din sezonul 2018 – 2019 a fost programată pe data de 19 august.

Tot la data respectivă va începe şi Liga a V-a, care foarte probabil va strânge la start mult mai multe echipe decât în stagiunea trecută, având în vedere că mai multe grupări noi şi-au manifestat interesul pentru a evolua în această ligă.

În stagiunea trecută, cea care a fost regina Sălajului a fost Unirea Mirşid, pentru ca AS Chieşd şi CS Hida să retrogradeze în eşalonul inferior.

Totodată, cele două serii din Liga a V-a au fost câştigate de Voinţa Derşida (Seria VEST) şi Someşul Someş Odorhei (Seria EST).

Dacă echipa din Someş Odorhei şi-a anunţat deja dorinţa de a se înscrie în Liga a IV-a, reprezentanta comunei Bobota are o situaţie incertă. Oricum, la “cotitură” aşteaptă Steaua Cosniciu, cea care s-a clasat pe locul secund, dar şi cele două formaţii retrogradate speră într-o dispensă pentru ca noul sezon să le găsească tot în Liga a IV-a.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 iulie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL