Connect with us

Ştiri din Sălaj

A accidentat grav o minoră de 8 ani în județul Bihor și a părăsit locul accidentului


În timp ce conducea o autoutilitară care tracta o remorcă, un șofer din orașul Șimleu Silvaniei a acroșat cu remorca o fetiță din localitatea bihoreană Ineu și s-a făcut nevăzut. Pentru fapta sa, şoferul a fost reţinut la Arestul de la IPJ Bihor, în timp ce minora a ajuns la spital


Un eveniment rutier grav provocat de un şofer din județul Sălaj s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 18.10, în județul Bihor.

Astfel, în timp ce rula pe raza comunei Ineu cu o autoutilitară care tracta o remorcă, a acroșat cu partea dreaptă a remorcii o minoră de numai 8 anişori, care se deplasa pe partea carosabilă.

Din păcate, sălăjeanul nostru a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției!?

Poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea au acţionat cu operativitate, astfel că după doar 30 de minute conducătorul auto vinovat de rănirea fetiţei a fost depistat de Drumul Naţional D. N. 76, pe raza localităţii Hidișelul de Jos, adică la vreo 30 de kilometri de la locul accidentului.

Pentru fapta sa, bărbatul din orașul Şimleu Silvaniei a fost reţinut de poliţiştii bihoreni.

“În urma continuării cercetărilor în cauză, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe bărbatul de 32 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, au precizat oamenii legii din județul vecin.

Acum, polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

În ce priveşte victima, minora de 8 ani a suferit multiple leziuni, astfel că ea a fost transportată la urgenţă, fiind apoi internată în spital pentru îngrijiri medicale.

De precizat că luna trecută, de data aceasta chiar la Șimleu Silvaniei, a avut loc un accident deosebit de grav, în urma căruia un copil de un an a decedat.

6397 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj