Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Alex Cherecheş a semnat cu ASU Poli Timişoara


Fotbalistul şimleuan a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane cu gruparea timişoareană şi de câteva zile se află deja sub pregătirile antrenorului Cosmin Petruescu


Chiar dacă în anii trecuţi, judeţul Sălaj se putea mândri cu o echipă la nivel de Liga a II-a, Armătura Zalău, sau chiar de Liga a III-a, FC Zalău, în prezent judeţul nostru este printre puţinele din ţară care nu sunt reprezentate într-un eşalon fotbalistic superior.

Dacă la capitolul echipe, Sălajul stă foarte prost, nici în ceea ce privesc jucătorii ce provin din judeţul nostru situaţia nu este una prea roz. Totuşi, sunt fotbalişti cu care ne putem mândri  şi care ţin steagul sus pentru judeţul Sălaj şi unul dintre aceştia este Alexandru Cherecheş.

Născut în Şimleu Silvaniei, Alex a început fotbalul la CS Viitorul Zalău, după care şi-a continuat cariera la CS Barcău Nuşfalău şi Liberty Salonta. De la gruparea orădeană a ajuns în curtea celor de la ACS Poli Timişoara, însă la gruparea de pe Bega nu a primit prea multe şanse de a-şi demonstra calităţile, fiind mai mult împrumutat.

În ultimul sezon, fotbalistul şimleuan a evoluat pentru Millenium Giarmata, în Seria 4 din Liga a III-a, după ce înainte a mai avut experienţe şi pe la Naţional Sebiş sau Performanţa Ighiu.

La gruparea din judeţul Timiş a avut evoluţii contant bune, care au atras privirile echipelor din ligile superioare, iar având în vedere talentul care îl recomandă la un nivel superior, Alex Cherecheş nu avea cum să fie reţinut prea mult la CS Millenium Giarmata, astfel că după doar un an, cele două părţi s-au despărţit.

“Pot să spun că la Giarmata am avut o perioadă foarte bună şi m-am simţit bine, datorită oamenilor şi colegilor de acolod. Cum am spus şi acum un an, mulţi vedeau acel transfer ca pe un pas înapoi, dar defapt nu a fost aşa. Sunt convins că va rămâne un grup frumos acolo la Giarmata şi vor face o figură frumoasă în următorul sezon”, a declarat Alex Cherecheş, pentru Sportul Sălăjean.

După perioada bună petrecută la Millenium Giarmata, Alex Cherecheş s-a pregătit în ultima perioadă cu ASU Poli Timişoara, gruparea suporterilor timişoreni şi la finalul săptămânii trecute, fotbalistul şimleuan chiar a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. ASU Poli Timişoara este echipa formată de suporterii timişoreni, în colaborare cu Institutul Politehnicii, după desfiinţarea echipei FC Poli Timişoara, în 2012. Şimleuanul care poate evolua pe postul de fundaş stânga a mai fost în tratative cu gruparea timişoareană, însă din diverse motive transferul nu s-a realizat.

“La Poli am ajuns datorită antrenorului Cosmin Petruescu, care m-a sunat şi mi-a dat de înţeles că mă doreşte la echipă. Ce-i drept e că de ceva timp îmi doream să ajung la această echipă, dar din anumite motive nu s-a putut realiza transferul”, a mai spus fundaşul şimleuan.

După mai multe tentative, Alex Cherecheş a ajuns în cele din urmă la ASU Poli şi acest lucru îl motivează pe fotbalistul sălăjean să dea tot ce are mai bun în noul sezon din Liga a II-a în tricoul “alb-violet”.

“Sunt fericit că am semnat cu Politehnica Timişoara. Sper să joc cât mai multe meciuri, să am evoluţii bune şi să nu dezamăgesc persoanele care au avut şi au încredere în mine”, a mai spus Alex Cherecheş.

Să spunem că jucătorul şimleuan se află deja alături de ASU Poli Timişoara în cantonament la Sântămărie-Orlea. Duminică, timişorenii au plecat în Hunedoara, acolo unde se vor pregăti timp de 10 zile.  Azi, ASU Poli Timişoara va efectua şi primul meci de pregătire, în compania celor de la Sportul Petreşti, locul IV-a Alba, urmând ca sâmbătă, gruparea de pe Bega să se dueleze cu CNS Cetate Deva. Ambele partide se vor desfăşura de la ora 18.00.

Sursa foto: Titus Emanuel


Lot cantonament ASU Poli Timişoara:

Portari: Rareș Murariu, Alexandru Borbei;

Fundași: Dănuț Bilia, Bogdan Nicolescu, Cristian Scutaru, Alexandru Cherecheș, Tamas Szasz, Raul Vidrăsan, Ionuț Coadă, Ioan Mera, Dragoș Cojocaru;

Mijlocași: Alin Ignea, Adrian Poparadu, Vlad Bîte, Adrian Bedea, Marvin Schieb, Alexandru Gașpar, Bogdan Miholca, Răzvan Ghinescu, Florin Lazea;

Atacanți: Ionuț Plămadă, Romeo Bănică, Bogdan Bozian, Gelu Velici


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL