Connect with us

DIVIZIA A1

Încă o lună de vacanţă la Volei Municipal Zalău


Chiar dacă preşedintele Vasile Coţa anunţa că reunirea echipei va avea undeva la mijlocul lunii iulie, până la urmă, tehnicianul Nikolay Jeliazkov a decis ca CSVM să înceapă pregătirile în luna august


Programul competiţional din voleiul românesc face ca din luna mai şi până în luna octombrie să fie o pauză îndelungată. Mai bine de cinci luni, competiţiile interne la volei feminin şi masculin sunt în pauză, iar jucătorii se pot bucura de o vacanţă prelungită.

Şi voleibaliştii de la Volei Municipal Zalău au parte de o perioadă liberă, care va mai dura încă o lună de zile. Iniţial, preşedintele Vasile Coţa ne spunea că reunirea echipei va avea loc mai repede în acest an, undeva la mijlocul lunii iulie, însă până la urmă, elevii lui Nikolay Jeliazkov vor începe pregătirile în luna august.

“Vrem să facem reunirea lotului undeva prin 15 iulie, mai devreme faţă de anii trecuţi”, spunea în urmă cu câteva săptămâni Vasile Coţa.

Tehnicianul Nikolay Jeliazkov ne-a informat însă că elevii săi vor începe pregătirile în luna august. “Ne vom reuni pe data de 6 august şi pregătirile vor avea loc la Zalău. Eu voi veni mai repede cu câteva zile la Zalău”, a spus bulgarul.

Două luni de zile vor avea la dispoziţie zălăuanii să se pregătească pentru noul campionat, care va începe pe 13 octombrie. În  prima etapă, Volei Municipal Zalău va juca pe teren propriu şi urmează să primească vizita celor de la Explorări Baia Mare.

Să mai spunem că în luna august, antrenorul nu va avea la dispoziţie toţi jucătorii, deoarece patru dintre voleibaliştii de la Volei Municipal se vor afla la echipa naţională, care în perioada respectivă va disputa meciurile din preliminariile Campionatului European.

814 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1