Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Furtuna a făcut prăpăd în Jibou. Două acoperişuri au fost smulse


Orăşelul de pe Someş a fost sub cod portocaliu de ploi torenţiale şi intensificări ale vântului, iar ce a rămas în urma furtunii este o privelişte tristă, care a lăsa două scări de bloc fără acoperiş, avariind 8 autoturisme


Vremea rea a revenit în judeţul Sălaj. Din păcate, nu a fost vorba doar de vreme rea de această dată şi în mai multe localităţi s-a instaurat furtuna, fiind declanşat chiar şi codul portocaliu de furtună în Jibou, dar şi în alte 16 comune din judeţul Sălaj.

Micuţul orăşel de pe Someş a fost serios avariat de fenomenele meteo produse ieri. Astfel, nu mai puţin de 8 case au fost afectate, în timp ce două acoperişuri au fost pur şi simplu smulse de pe două scări de bloc.

Din cauza acestor acoperişuri, opt maşini au fost avariate. Interesant de spus este faptul că acoperişul care a fost smuls de pe strada Avram Iancu a fost recent renovat, în urmă cu aproximativ un an şi jumătate.

De asemenea, din cauza ploilor torenţiale care s-au abătut asupra Jiboului ieri seară, mai multe gospodării din oraş au fost inundate.

Secţia de pompieri Jibou a intervenit pentru degajarea bucăţilor de acoperiş căzute.

Pompierii jibouani au scos apa din două beciuri şi au decolmatat 20 de şanţuri de la gospodării, iar în urma decolmatării acestora, apa s-a retras.

Să spunem că aceste evenimente au avut loc la o lună distanţă de furtună care a făcut ravagii într-un alt oraş din Sălaj, este vorba de Şimleu Silvaniei. 

5049 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj