Connect with us

HANDBAL

Sezonul nunţilor continuă la HC Zalău: s-a căsătorit golghetera Roxana Rob. GALERIE FOTO și VIDEO


Una dintre cele mai vechi componente de la formaţia zălăuană şi-a unit destinele cu alesul inimii sale. Nunta a avut loc la Baia Mare, iar printre invitaţi s-au regăsit şi sportivi. Chiar naşii din partea miresei au fost Andrada şi Răzvan Mihalcea, cei care în urmă cu o lună de zile s-au căsătorit, tot la Baia Mare, pentru ca Dana Abed-Kader să fie domnișoară de onoare


Evenimente importante în “familia” HC Zalău, după ce în această vară, cele mai vechi componente ale echipei au făcut paşi importanţi în viaţă.

Mai întâi, Andrada Trif şi-au unit destinele cu voleibalistul Răzvan Mihalcea, iar nunta a avut loc pe 2 iunie, la Baia Mare.

La cinci săptămâni distanţă a venit rândul lui Roxana Rob să facă acest pas important, astfel că handbalista şi-a unit destinele cu alesul inimii sale, Szolosi Zoltan – un fost handbalist la CSS 2 Baia Mare.

O altă jucătoare care a evoluat în ultimii ani la HC Zalău s-a căsătorit în această vară, este vorba de internaţionala Ana Maria Dragut, cea care a plecat însă de sub Meseş la finalul sezonului şi s-a transferat în Ungaria, la Kisvardai.

Revenind la Roxana Rob să spunem că din anul 2009 a ajuns la Zalău, iar în echipa lui Gheorghe Tadici a început să se integreze rapid, astfel că a devenit o jucătoare de bază.

Ea are în palmares două medalii de bronz la formaţia zălăuană, cu care a mai bifat o finală de Cupa EHF în 2012, dar şi un sfert de finală, în stagiunea trecută.

Sezonul 2017 – 2018 a fost poate cel mai reuşit pentru handbalista de 26 de ani, care a devenit golghetera echipe cu 131 de goluri.

Tot un an reuşit şi pe plan personal a avut Roxana Rob, care sâmbătă şi-a unit destinele cu Szolosi Zoltan, la Baia Mare – oraşul natal al handbalistei.

Mai întâi, tânăra pereche a spus “DA” în faţa ofiţereului de stare civilă, la Casa Căsătoriilor din Municipiul Baia Mare.

Petrecerea a fost una pe cinste la sala de evenimente de la Clubul Campionilor, iar alături de tineri au fost aproape 200 de invitaţi. Între aceştia s-au aflat şi multe persoane din lumea sportului, iar cei mai importanţi din această categorie au fost Andrada şi Răzvan Mihalcea, cei care au fost şi naşii din partea miresei.

De la HC Zalău au mai participat Sabrina Lazea, Claudia Constantinescu, Dana Abed-Kader – care a fost domnişoara de onoare – dar şi fostele colege, Valeria Motogna şi Teodora Bloj. Aceasta din urmă a fost însoţită de voleibalistul cu care formează un cuplu de ceva timp, este vorba de Adrian Feher.

Printre invitaţi a fost şi antrenorul Sorin Rădulescu, cel care a avut-o sub comanda sa pe Roxana Rob la CS Extrem Baia Mareși care acum câțiva ani a pregătit HC Zalău.

Din lumea sportului am putea-o încadra şi pe sora miresei – Marcela Rob, cea care practică gimnastica ritmică şi are multiple medalii de aur la Campionatele Naţionale. Ea a pregătit şi o surpriză pentru mireasă, astfel că a făcut o demonstraţie arătându-şi talentul în faţa invitaţilor.

Cu această ocazie, redacţia SPORTUL SĂLĂJEAN urează „Casa de Piatră” şi multă fericire şi noroc proaspeţilor însurăţei!

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 iulie.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dan

    10 July 2018 at 5:53

    Casa fericita de piatra tare ca si tine Roxana. Felicitari ! Un vechi admirator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL