Connect with us

FOTBAL

Grigore Berinde, primarul comunei Someş Odorhei: “ Îi felicit pe băieţi pentru acest sezon fotbalistic”


Someşul Someş Odorhei a avut un parcurs de vis în acest sezon, încununat cu jocul din finala Cupei României de pe Stadionul “Rapid” din Jibou


La Someşul Someş Odorhei este un proiect serios începând din vara trecută. Pe lângă faptul că s-a înfiinţat o echipă de juniori C, pregătită de Vlad Ortelecan, şi la nivel de seniori lucrurile încep să se mişte în direcţia bună.

Astfel, s-a format un grup puternic şi unit, care avea un singur scop în acest sezon din Liga a V-a, promovarea în Liga a IV-a, acolo unde Someşul a mai activat în urmă cu câţiva ani.

După un sezon lung, în campionat, Someşul a bifat 26 de meciuri, obţinând 25 de victorii şi o singură remiză, câştigând la pas locul 1. Totuşi, pe lângă această performanţă, gruparea din Someş Odorhei a avut un parcurs foarte bun şi în Cupa României.

După ce au trecut de mai multe echipe de Liga a IV-a, Vlad Ortelecan şi compania au reuşit să ajungă până în finala Cupei României, acolo unde s-au duelat cu Rapid Jibou. Experienţa şi-a spus cuvântul, iar jibouanii au reuşit să câştige duelul din ultimul act.

Cu toate acestea, primarul comunei Someş Odorhei, Grigore Berinde, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa jucătorilor şi anunţă că aceştia vor beneficia de tot sprijinul autorităţilor locale pentru a face performanţă în continuare.

“Someşul Someş Odorhei a avut un sezon foarte bun şi nu am decât cuvinte de laudă la adresa echipei. Îi felicit pe băieţi pentru parcursul avut în această ediţie de campionat şi pentru faptul că au ajuns până în finala Cupei României. Nu am ce să le reproşez chiar dacă au pierdut, echipa beneficiază de tot sprijinul meu pentru a face performanţă. Voi face tot ce pot pentru binele comunei, în materie de sport”, ne-a declarat Grigore Berinde.

Să reamintim faptul că Someşul Someş Odorhei a câştigat la pas Seria Est din Liga a V-a şi a obţinut dreptul de a promova în Liga a IV-a, acolo unde se va putea duela din nou cu Rapid Jibou.

831 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL