Connect with us

FOTBAL

Luceafărul Bălan îşi propune să ajungă din nou în Liga a III-a


“Echipa va avea toate condiţiile pentru a face performanţă şi nu ascundem faptul că ne propunem să ajungem în Liga a III-a cât mai rapid”, ne-a declarat Radu Pop, conducătorul echipei


Anul 2015 a fost unul de vis pentru Luceafărul Bălan, care a câştigat eventul în Sălaj, dar a şi promovat în Liga a III-a, unde a reuşit să activeze un tur de campionat.

Intenţiile conducătorului Radu Pop sunt ca Luceafărul să revină în eşalonul superior, în cel mai scurt timp. Deocamdată, rămâne de văzut în ce ligă va juca fosta campioană începând din luna august, însă şi dacă va porni din Liga a V-a, obiectivul va fi unul clar: promovarea în Liga a IV-a.

“Am vrea să jucăm în Liga a IV-a, pentru că avem şi mulţi juniori, care dacă nu au continuitate se pierd. Avem condiţii, iar terenul din Bălan a fost deja pus la punct, iar până în august se vor reabilita şi vestiarele. Dacă nu se va putea Liga a IV-a, mergem şi în Liga a V-a, unde ne vom propune câştigarea Seriei. Echipa va avea toate condiţiile pentru a face performanţă şi nu ascundem faptul că ne propunem să ajungem în Liga a III-a cât mai rapid. Nu ne înscriem în competiţie doar să facem act de prezenţă şi vrem să facem performanţă. Avem în plan să facem câteva transferuri importante şi purtăm discuţii, însă până nu ştim exact în ce ligă vom fi nu le putem finaliza”, ne-a declarat conducătorul Radu Pop.

1376 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL