Connect with us

CUPELE EUROPENE

Antrenorul Nikolay Jeliazkov, mulţumit de lotul Zalăului


“Sunt foarte mulţumit de echipe pe care ne-am creeat-o. Cred că avem un potenţial mare”, a spus buglarul


Chiar dacă noua ediţie de campionat a Diviziei A1 va începe pe 13 octombrie, Volei Municipal Zalău şi-a definitivat lotul încă din luna mai, când conducerea a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor.

Fosta campioană a transferat nu mai puţin de şase voleibalişti, dar s-a şi despărţit de cei care nu au prea dat randament, astfel că lotul este deja finalizat.

De achiziţiile care s-au făcut la Volei Municipal Zalău s-a declarat încântat şi antrenorul Nikolay Jeliazkov, care crede că echipa sa va avea potenţial şi se va putea bate la campionat.

“Sunt foarte mulţumit de echipe pe care ne-am creeat-o şi cred că avem un potenţial mare, obiectivul principal fiind desigur campionatul. Totuşi, mai sunt echipe care încă nu şi-au definitivat loturile şi nu putem spune mai multe. În momentul de faţă, pentru mine cel mai important lucru este să muncim din greu pentru a ne ridica la potenţialul nostru şi să avem o atmosferă bună la echipă. Prefer să mă concentrez pe ceea ce se întâmplă la echipa mea, decât să mă uit în ograda altora”, ne-a declarat Nikolay Jeliazkov.

Cristian Andrei Bartha (Tricolorul Ploieşti), Andrei Spînu (Arcada Galaţi), Miroslav Gradinarov (Benfica Lisabona), Jani Jeliazkov (Neftohimik Burgas – Bulgaria), Ciprian Matei (Steaua Bucureşti) şi Philipp Kroiss (LMV Tricolorul Ploieşti) sunt achiziţiile verii la Volei Municipal Zalău. Tot de şase jucători s-a despărţit gruparea de sub Meseş după terminarea campionatului, Mihai Tarţa, Vlad Cuciureanu, Cornel Miron, Filip Stoilovic, Philip Harmash şi Dobromir Dimitrov.

1248 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE