Connect with us

BOX

Pugiliştii Paul Magdaş şi Darius Forai, medaliaţi cu aur şi argint la Cupa României


Cei doi sportivi sălăjeni s-au remarcat la competiţia de la Sighişoara şi au reuşit să urce pe podium. Primul a reuşit să obţină medalia de aur la categoria 91 de kilograme, în timp ce al doilea a urcat pe locul 2 la categoria +91 de kilograme


În perioada 2 – 7 iulie, la Sighişoara, s-a desfăşurat ediţia din acest an a Cupei României la box, rezervată categoriei de vârstă tineret.

La această competiţie, CSM Zalău s-a deplasat cu un lot format din trei sportivi, Adrian Rus, Paul Magdaş şi Darius Forai, însoţiţi de antrenorii Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea, obiectivul clubului zălăuan fiind cucerirea a cel puţin două medalii.

După meciuri spectaculoase, în cele din urmă, pugiliştii sălăjeni au reuşit să-şi îndeplinească obiectivul şi s-au întors acasă cu două medalii, una de aur şi una de argint.

Chiar dacă a făcut o figură frumoasă, Adrian Rus s-a întors fără medalii de la Cupa României, fiind învins de Alin Bodea, de la “U” Cluj, multiplu campion naţional.

Cel mai bun rezultat, din rândul sălăjenilor, a fost obţinut de Paul Magdaş. Elevul lui Ioan Dragoş a boxat la categoria 91 de kilograme şi a reuşit să obţină medalia de aur, după 3 meciuri spectaculoase.

Medalie a reuşit să obţină şi Darius Forai, pe cea de argint, la categoria +91 de kilograme. Astfel, cu două medalii, CSM Zalău şi-a îndeplinit obiectivul propus înaintea competiţiei.

Mai multe detalii despre Cupa României de la Sighişoara, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 iulie.

1655 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX