Connect with us

LIGA I

Dia Guard Divino s-a oprit în sferturi, la Campionatul Naţional de minifotbal


În prima fază eliminatorie de la turneul final de la Alba Iulia, campioana Sălajului a fost învinsă cu 2 – 0 de către Borussia Hermannstadt


Campionatul Naţional de la Alba Iulia a strâns la start cele mai bune 20 de echipe din ţară, care s-au luptat pentru cel mai important trofeu din acest sezon: titlul de campioană.

La Alba Iulia au fost prezente şi cele două grupări sălăjene, care la Campionatul Regional de la Arad, au ajuns să îşi dispute finala, este vorba de Autovip Şimleu Silvaniei şi Dia Guard Divino.

În Grupa B, Autovip a reuşit să strângă 5 puncte, însă a terminat grupa doar pe locul 3. Formaţia şimleuană a avut însă şi ghinion, deoarece a pierdut două partide la loviturile de departajare.

De celalată parte, Dia Guard Divino a reuşit să câştige Grupa D, cu trei victorii şi o înfrângere. Chiar în ultimul joc, campioana Sălajului a obţinut o victorie mare tocmai cu campioana en-titre Tanzmannschaft Bucureşti, astfel că sălăjenii au mers în sferturi de pe primul loc din grupă.

Adversara din sferturi – Burussia Hermannstadt s-a dovedit o echipă mult mai puternică, astfel că s-a impus cu 2 – 0 în faţa celor de la Dia Guard Divino.

Oricum, campioana Sălajului a părăsit cu fruntea sus competiţia, deşi nu a reuşit măcar să egaleze performanţa de anul trecut, atunci când s-a clasat pe locul 4.

Noua campioană a României la minifotbal este MAV Timişoara, care în finală a trecut de Extratereştii Bistriţa.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I