Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău va primi susţinere financiară de la Consiliul Judeţean


Formaţia condusă de Gabriel Terheş va beneficia de 40.0000 de lei din partea instituţiei conduse de Tiberiu Marc. Suma este cu 10.000 de lei mai mică faţă de cea din sezonul trecut


Volei Municipal Zalău, HC Zalău şi chiar Volei Club Zalău sunt dependene de susţinere de la autorităţile locale sau judeţene pentru a-şi continua activitatea.

Primăria Zalău a alocat un buget record pentru Volei Municipal Zalău, în timp ce HC Zalău va primi 2,59 milioane de lei pentru stagiunea 2018 – 2019 de la Consiliul Judeţean Sălaj.

Instituţia condusă de Tiberiu Marc va susţine şi echipa a doua de volei din municipiu, astfel că în baza unui contract de finanţare, Consiliul Judeţean Sălaj va aloca 40.000 de lei pentru Volei Club Zalău.

Din această sumă, 15.000 de lei vor ajunge în conturile echipei sălăjene, în prima parte a sezonului, urmând ca restul sumei de 25.000 de lei să fie alocată începând cu 2019.

Odată ce a fost înştiinţată că va primi finanţare, Volei Club Zalău s-a şi înscris în campionatul următor al ligii secunde, însă pentru a-şi putea duce activitatea fără probleme, formaţia zălăuană mai are nevoie de sprijin financiar şi de la sponsori.

“Este important că vom primi finanţare de la Consiliul Judeţean şi ne bucurăm însă cu 40.000 de lei nu ne putem descurca pe durata unui sezon. Absolut toate cheltuielile care sunt ajung undeva la vreo 80.000 de lei, dar rămâne să mai atragem şi alte sponsorizări. Vom discuta şi cu CSS Zalău să vedem cum putem face o colaborare, pentru ca la echipă să poată juca cât mai mulţi tineri”, ne-a declarat conducătorul Gabriel Terheş.

Faţă de sezonul trecut, Volei Club Zalău va beneficia din partea Consiliului Judeţean de o sumă mai mică, cu 10.000 de lei.

Să mai spunem că în ultimele două campionate, formaţia sălăjeană a avut rezultate notabile şi a fost prezentă la turneul semifinal, unde s-a clasat de fiecare dată pe locul 3.

Mai multe în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 iulie.

 

1039 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2