Connect with us

LIGA I

Dia Guard Divino învinge campioana României!


În ultimul joc din grupe, gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop a reuşit să realizeze surpriza competiţiei de la Alba Iulia. Sălăjenii s-au impus în faţa redutabilei Tanzmannschaft Bucureşti, câştigând astfel şi Grupa D!


Deşi a început bine turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal de la Alba Iulia, campioana Sălajului a avut emoţii în ce priveşte calificarea în fazele superioare ale puternicei competiţii.

Vineri, în primele două partide din Grupa D, Dia Guard Divino a trecut clar de echipele Codavici Caraş Severin (scor 4 – 2) şi gazdele Beer Hunters Alba Iulia (scor 3 – 0).

Sâmbătă dimineaţa, Ciprian Pavel şi compania au pierdut însă jocul cu RAAL Bistriţa (scor 0 – 2), diminuându-şi şansele la calificarea în sferturile de finală, acolo unde intrau doar primele două formaţii din cele patru grupe!

Aceasta, cu atât mai mult cu cât “alb-albaştrii” aveau în ultiuml meci din faza grupelor un  adversar aproape imposibil, este vorba despre campioana en-titre a Românei – Tanzmannschaft Bucureşti – şi care are în componenţă mai mulţi jucători de la Naţională!

Cu toate acestea, Dia Guard Divino a făcut un joc mare şi a reuşit să învingă campioana României cu scorul de 2 – 1!

Prin această mare victorie, reprezentanta judeţului Sălaj a câştigat şi Grupa D, calificându-se între primele opt formaţii din ţara noastră!

 

Borussia Hermannstadt, adversara din sferturi

Noi nu putem decât să le ţinem pumnii strânşi campionilor din Sălaj, care vor să scrie o nouă filă importantă pentru minifotbalul din judeţul nostru, după ce şi anul trecut Flore Pop şi ai săi “gladiatori” au ocupat locul 4 pe ţară!

În această seară, de la ora 22.00, sălăjenii vor juca primul joc din faza superioară a competiţiei, este vorba despre partida din sferturi cu Borussia Hermannstadt Sibiu.

Adversara sălăjenilor din sferturi a ajuns în această fază a competiţiei, clasându-se pe locul 2 în Grupa C, acolo unde a învins Tiv All Stars Târgovişte (scor 3 – 0) şi Ac Luciano Arad (4 – 2), a remizat cu Extratereştii Bistriţa (scor 3 – 3), pierzând după loviturile de departajare, şi a pierdut în teren cu FC Premier Arad (scor 2 – 3).

Dacă învinge formaţia din Sibiu, Dia Guard Divino se va duela în semifinale cu învingătoarea dintre Auto Driver Iaşi şi Extratereştii Bistriţa.

 


Meciurile din sferturi:

Dream Team Târgu Jiu – FC Hermannstadt

Tanzmannschaft Bucureşti – MAV Timişoara

Auto Driver Iaşi – Extratereştii Bistriţa

DIA GUARD DIVINO – Borussia Hermannstadt Sibiu


 

Autovip Şimleu, pe locul 3 în Grupa B

În fine, trebuie să precizăm că şi cealaltă reprezentantă a Sălajului la Alba Iulia, este vorba despre Autovip Şimleu Silvaniei, a avut o prestaţie meritorie, dar a avut şi puţin ghinion.

Astfel, în primele două întâlniri din Grupa B, desfăşurate vineri în faţa echipelor Festiv Bucium Roman şi Young Boys Târgoviște, Autovip a remizat după timpul regulamentar, dar a pierdut de fiecare dată la loviturile de departajare!?

Tot ieri, şimleuanii au mai disputat un joc, este vorba de derby-ul cu redutabila MAV Sports Timișoara, în care a pierdut la limită (scor 1 – 2).

Sâmbătă după-amiază, Autovip a spart gheaţa la Alba Iulia, câştigând partida cu Dream Team Târgu Jiu (scor 1 – 0). Din păcate, gruparea condusă de Ioan Chiş nu a putut să accede în sferturi, clasându-se pe locul 3, deoarece învinsa s-a de sâmbătă a ocupat locul 2.

În aceste condiţii, Tudor Ulmeanu şi compania părăsesc competiţia, dar rămân totuşi cu satisfacţia de a câştiga faza regională de la Oradea!

 

Vom reveni cu amănute.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I