Connect with us

DIVIZIA A1

Fibrex nu mai este acţionar la CS Volei Municipal


După şase ani alături de echipa de volei a Zalăului, prestigioasa societate condusă de Traian Pop s-a retras din acţionariatul fostei campioane a României


În anul 2012, CS Remat Zalău părăsea scena voleibalistică a Românei după trei titluri naţionale consecutive.

Locul fostei campioane a fost luat de noua formaţie a Zalăului – CS Volei Municipal, care era susţinută de autorităţile locale, dar şi de alţi agenţi economici de pe raza judeţului Sălaj.

În anul 2014, conducerea clubului lua decizia de a-l exclude pe Paul Hodiş – administrator CS Drilling Equipment – din acţionariatul clubului.

Locul a fost luat de SC Fibrex CO SRL Crasna – unul dintre cei mai mari producători de căzi de baie, cabine de duş şi piscine din toată România, o firmă care mai susţinuse echipa cu diferite sume sub formă de sponsorizare.

În timp, societatea comercială administrată de omul de afaceri Traian Pop a devenit un partener serios pentru formaţia de la poalele Meseşului, susţinând înalta performanţă.

Şi, CS Volei Municipal Zalău a făcut performanţă, devenind de trei ori consecutiv vicecampioană, pentru ca în anul 2017 să cucerească titlul naţional!

Din păcate, ultimul sezon a fost cel mai şters din ultimul deceniu, deşi gruparea condusă de Vasile Coţa a beneficiat de cel mai mare buget din istoria voleiului sălăjean. Surprinzător sau nu, tot din acest an, Fibrex CO nu mai face parte din acţionariatul clubului.

“Am ieşit din acţionariatul echipei de volei fiindcă am mai multe sponsorizări în altă parte. Nu a fost nicio nemulţumire cu echipa sau cu ceilalţi acţionari. Cât am putut, am ajutat. Eu mi-am depus actele pentru a ieşi din acţionariat de câteva luni. O să mai sponsorizez echipa când mai pot, fiind că vreau să fiu alături de sport. Am spus de la bun început că o să susţin atât cât pot, dar am şi alte obligaţii şi trebuie să ajut şi comunitatea din Crasna. Am o obligaţie faţă de echipa de fotbal din Crasna, acolo unde există oameni serioşi, care pun suflet şi pasiune. Vor să dezvolte echipa locală şi să promoveze tinerii din comună, astfel că vom sponsoriza mai mult acolo”, a declarat Traian Pop – administratorul SC Fibrex CO SRL, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 iulie.

1043 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1