Connect with us

FOTBAL

Dan Ghiurco, primarul oraşului Jibou: “Cupa a venit precum un pansament pentru locul 2 din campionat”


Câştigarea fazei judeţene a Cupei României de către Rapid Jibou a mai redus din supărarea pricinuită de pierderea titlului judeţean, astfel că şi edilul oraşului de pe Someş consideră că acest trofeu vine precum o mică revanşă


În ultimele sezoane, Rapid Jibou şi-a propus câştigarea campionatului, iar autorităţile locale au susţinut echipa de fotbal, pentru care s-ar fi găsit susţinere şi în Liga a III-a, în eventualitatea unei promovări.

Deocamdată însă, formaţia de pe Someş este doar vicecampioană pentru al doilea an la rând, astfel că şi de această dată obiectivul din campionat a fost ratat.

Revanşa a venit în Cupa României, competiţie pe care jibouanii au câştigat-o pentru a doua oară la rând. Câştigarea acestui trofeu i-a mai redus din supărare  şi primarului Dan Ghiurco, care îşi dorea nespus de mult ca Rapid Jibou să câştige titlul.

“Obiectivul principal era campionatul şi am fost dezamăgiţi toţi că nu am reuşit să ne îndeplinim obiectivul, iar această Cupă a României a venit precum un pansament la locul 2 din campionat. Încercăm să ne adunăm şi anul viitor să fim mai buni decât anul acesta. Jiboul ar putea face performanţă şi la un alt nivel, însă deocamdată nu am reuşit să demonstrăm. Totuşi, aşteptăm cu încredere faza naţională, am vorbit şi cu băieţii şi sper să reuşim să ne adunăm, să ne mobilizăm şi să facem o figură frumoasă. Cel mai probabil, adversarul nostru va fi din Liga  a III-a dintr-un alt judeţ, dar sper să ne descurcăm cu bine măcar o etapă. Rădăcinile mele sunt la echipa care a pierdut, iar echipa de suflet e cea care a câştigat, a trebuit să mă împart în două”, ne-a declarat Dan Ghiurco.

 

 

 

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL