Connect with us

FOTBAL

INEDIT.  Imnul României s-a auzit la un meci din fotbalul mic din Sălaj. VIDEO


Pentru prima dată în judeţul nostru, “Deşteaptă-te române” a răsunat în tribunele unui stadion înaintea unui joc oficial. Totul s-a întâmplat sâmbătă, la Jibou, cu ocazia disputării finalei Cupei României


Totul s-a întâmplat la finala Cupei României, faza judeţeană din Sălaj, între Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei.

Având în vedere că cele două echipe sunt rivale locale, ambele formaţii au dorit să demonstreze că sunt echipa mai bună.

Chiar dacă evoluează în Liga a V-a, Someşul Someş Odorhei s-a ridicat la nivelul adversarului iar de cealaltă parte, Rapid Jibou era favorită înaintea finalei, mai ales că era pentru a treia oară consecutiv în finala Cupei, dar şi evoluează într-un eşalon superior.

Ambiţia celor două formaţii de a demonstra cine e mai bună a fost accelerată şi de un moment mai “emoţionant”, petrecut chiar înainte de fluierul de strat al “centralului” Răzvan Lădar.

Astfel, pe Stadionul “Rapid” din Jibou a răsunat imnul României.

Cei peste 300 de spectatori prezenţi în incinta stadionului şi la marginea terenului au avut impresia la un momentat dat că asistă la un meci al Naţionalei României, în timp ce jucătorii celor două formaţii, s-au simţit precum marii fotbalişti.

După acest moment, “centralul” Răzvan Lădar a dat start meciului şi în cele din urmă, disputa a fost câştigată de Rapid Jibou, cu scorul de 2 – 0, detalii AICI.

Însă, momentul intonării imnului României pe Stadionul din Jibou va rămâne în memoria jibouanilor şi a celor din Someş Odorhei, precum şi a tuturor celor prezenţi sâmbătă, 30 iunie, la finala Cupei României.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL