Connect with us

BOX

Două medalii, obiectivul pugiliştilor de la CSM Zalău la Cupa României


În perioada 2 – 7 iulie, la Sighişoara are loc desfăşurarea Cupei României la tineret. Clubul zălăuan a deplasat un lot de 3 sportivi


A venit şi momentul mult aşteptat de pugiliştii de la CSM Zalău. În această perioadă, 2 – 7 iulie, la Sighişoara are loc desfăşurarea Cupei României la Tineret, competiţie la care clubul zălăuan a deplasat un lot format din trei sportivi, Adrian Rus (la 75 kg), Paul Magdaş (91 kg) şi Darius Forai (+91 kg), alături de ei fiind maestrul Ioan Dragoş.

Pentru această competiţie, pugiliştii zălăuani s-au antrenat de zori, au efectuat un antrenament comun cu boxeri de la Box Club Mlg, clubul lui Virgil Meleg şi au participat chiar la un turneu de pregătire la Satu Mare, înaintea plecării la Cupa României.

La competiţia din judeţul vecin, CSM Zalău a deplasat un lot format din 6 sportivi, printre care şi cei trei pugilişti care vor boxa şi la Cupa României. Fiecare au evoluat câte un meci la Satu Mare, iar rezultatele l-au mulţumit pe maestrul Ioan Dragoş, care a remarcat şi evoluţiile lui Sergiu Todoran, de la secţia din Şimleu Silvaniei, dar şi a lui Denis Stoica.

“S-a văzut buna pregătire fizică a lor şi pe care sper să o demonstreze şi la Cupa României. Au fost şi câţiva sportivi de la secţia din Şimleu Silvaniei care s-au comportat bine. Aşteptăm competiţiile oficiale unde să demonstrăm că suntem buni”, ne-a spus maestrul Ioan Dragoş.

Iată că a venit şi timpul competiţiilor oficiale şi ieri, Adrian Rus a debutat la categoria +75 de kilograme în faţa lui Alin Bodea de la “U” Cluj, sportiv care a cochetat cu lotul naţional, multiplu medaliat şi cu o experienţă de 6 ani de box. Chiar dacă a fost mai neexperimentat, elevul lui Ioan Dragoş a dat o replică foarte bună sportivului clujean şi a făcut trei reprize foarte bune, însă, Bodea a fost câştigător.

Astăzi, în competiţie va intra şi Paul Magdaş, care va boxa la categoria 91 de kilograme, în faţa lui Alexandru Constantina de la CSM Târgovişte. Dacă se va impune, elevul lui Ioan Dragoş îşi va asigura o medalie.

Cel de-al treilea sportiv, Darius Forai, va box la categoria +91 de kilograme, urmând să debuteze în competiţie în cursul zilei de joi, boxând împotriva unui pugilist de la Ring Box Târgu Mureş.

“Obiectivul nostru la Cupa României de tineret este cucerirea a cel puţin două medalii. Nu va fi uşor, însă sperăm să ne îndeplinim acest obiectiv”, a mai spus Ioan Dragoş.

682 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX